13 mars 2006

En liten oppdatering

De var jeg igjen. Det har lissom gått litt i et her med skolearbeid og hele pakka, men jeg har da fått holdt på med litt håndarbeid også.

I dag kom endelig paken jeg har gått og ventet på! Var nemlig inne på Amazone for en stund siden og bestillte 5 bøker. En om brosjyredesign, som går på det jeg driver med på skolen) og fire bøker med oppskrifter til hundeklær. Har litt dilla på å lage dill til Jonas for tiden, og ønsket meg litt ny inspirasjon, og det var det masse av i disse! Er så fornøyd! Den ene boken har også noen mønstre til små barn, så kanskje det drypper litt på tantabarna etter hvert også.

Og så var jeg innom Narvesen i dag og der hadde de fått inn siste Burda, så det ble jo selvfølgelig med hjem. Har ikke så mye tid å sy noe fra det nå, men regner med at det går seg til etter hvert. Elsker å kikke på nye moeller og se hva som skjer i moteverdenen (de har ofte innslag og reportasjer om og med de store designerene).

Her er noen bilder av herligehtene! bare koser meg når jeg blar og blar og blar...blir nok noen nye prosjekter utover våren nå tenker jeg ja...:)


---------------------------------------------------------------------------------------
OG SÅ OVER TIL HVA JEG HAR GJORT TIL GANGS I DET SISTE...

Dette er en remse som jeg har strikket i restegarn og som jeg skal tove. Vet ikke enda helt hva jeg skal bruke det til, men det er mulig det blir veske eller sitteunderlag...fantasien får styre når jeg ser hvordan det blir etter toving:)
Og så har jeg strikket en ny veske. Denne i blått med sportsgarn fra Europris. Veldig spent på hvordan denne blir i forhold til den hvite jeg laget for en stund siden.
Og her er en veske av restegarn. Noe var visst superwash (hadde selvfølgelig mistet etikettene sine de da), men den ble litt søt likevel. Har tatt utgangspunkt i det samme mønsteret som den blå veska over og den hvite som er et eller annet sted her på bloggen, men har strikket klaff og bærereim i stede for feste for hank.


...og så hekler jeg fortsatt på oldermorrutene mine som skal bli til vogntepper etter hvert. Etter oppryddingen i arnkurven min for en stund siden fant jeg flere nyanser av grønn og beige/grå nøster som blir fine sammen, så jeg skal krympe det lageret og så får vi se hvor stort evt. hvor mane tepper det blir av det... spennende er det i allefall:)

...og så, til slutt, et par gammelrosa votter, strikket etter egenkomponert oppskrift som jeg er litt stolt av for de blir så innmari gode, men denne gangen har jeg strikket i perlestrikk og heklet en brun kant ved håndleddene...De er så gode nå når det er kaldt og masse snø over alt:)

3 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Well done!
[url=http://einxbefo.com/vjcr/lfuv.html]My homepage[/url] | [url=http://oakvqnwf.com/mffi/klmr.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://einxbefo.com/vjcr/lfuv.html | http://pjzellzp.com/dqkr/lyds.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...