19 april 2006

JIPPI!!!Det er vår!

Jess! Nå kommer våren og det spirer og gror ute i bedene våre!
Her inne holder jeg mest på med skoleting for tiden, men inimellom har jeg fått gjort litt da.
Alle de grønne garnnøstene mine er nå oppbrukt, og blitt til mange små lapper. Har fått montert et teppe som skal gis bort som vognteppe, og nr.2 er snart ferdig det også.


Her er teppet ferdig montert med sånn hekla kant rundt. Det er nok litt mindre blålig enn det bildet viser her.

...og her er teppe nr.2 under montering...snart ferdig:) Syns de blir så søte, så de er en fryd å lage, men det tar litt tid da, det skal jeg innrømme.Og så har jeg kommet et stykke på vei på den babydressen (den som skal se ut somen hund), men inne så velig langt. Den blir veldig søt tror jeg, men en ser ut til at den kanskje blir litt stor? ja, ja...da passer den vel lenger tenker jeg? (Notat til meg selv: Lær deg å strikke sånne prøvelapper før du begynner!!!) HIHI!...og så langt har jeg kommet til nå...det var en ny opplevelse å strikke de skyene på den (jeg har ikke strikka ed bare flekkvise mønster før, så det tar litt ekstra tid), men det er heldigvis ikke så mange av dem:) og det blir bedre og bedre jo lenger opp i arbeidet jeg kommer ser det ut til....*fnis*...

Har i tillegg starta på blå lapper (vet ikke helt om det skal bli tepper, puter eller vesker av det, men jeg fant en hel haug med blått bommullsgarn på tilbud i går og da var det det som skulle til for å få brukt opp det blå garnet jeg har. (driver med litt garnslanking, men kjøper nå litt sånn innimellom også da).5 fortryllende kommentarer:

Virre sa...

Hihi...så utrolig søt liten hundedress. Vognteppet var slettes ikke å forakte det heller, pent ble det!

Hilde C. sa...

Teppet ser kjempeflott ut, jeg likte virkelig fargene :-)

Anonym sa...

Great work!
[url=http://ktdlfkaw.com/ncpk/zcng.html]My homepage[/url] | [url=http://mglyhwna.com/xose/gjdo.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://ktdlfkaw.com/ncpk/zcng.html | http://xhrveedi.com/qmbl/zkwe.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...