14 mai 2006

LITT FORANDRING HER

Siden jeg ble så innmari plaga med spam på skravlebrettet, har jeg nå skaffet et nytt som skal ha spamfilter, så håper jeg det fungerer. Det var så kjipt, for alle kommentarene forsvant på det gamle da spamene kom inn:(.

Ja, ja...mens jeg surfa rundt på let etter nytt skravlebret kom jeg over en side som het pink garden, og der fant jeg den søte klokka mi. Den andre ver i grunn litt stor og klumpete syns jeg.

Ellers har jeg strikka ferdig enda en nyfødt veske, og nå skal jeg strakt tusle opp på syrommet og sy i fór og montere de to som er ferdige nå. Legger ut bilde litt senere, for de som skal få dem er nok innom her innimellom og kikker, og da blir det jo ikke noen overaskelse.

Ellers er pakken til min hemmelige venn i Mai (min første hemmelige venn!) klar, og jeg skal sende den i morra er planen. Har ikke fått pakke selv enda, men det er nå enda noen dager itl fristen går ut, så jeg venter i spenning:) Det er kjempespennende og så har det vært så morro å sette sammen pakken jeg skal sende også:).

Nei, nå må jeg levere en film vi så i går. Hadde "jentekveld" med en veninne, og hvis du liker rosa litt søte filmer a la Bridget Jones, liker du nok sikkert "CAKE":)

Jepp, jepp

2 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...