30 september 2006

Tilda

Jeg elsker Tilda-tingene...

Det er helt sant, jeg bare gjør det! Og nå har det kommet enda en bok, så den ønsker jeg meg nå. Leste i avisa om Tilda og livet på Hvasser og jeg drømmer meg bare helt bort hver gang jeg kikker i de bøkene...
Avisartikkelen finner du her.

Ellers så strikker jeg litt for tiden, men det går nå mest i jobbsøking her i gården. Og så driver jeg og prøver å holde en kjedelig høstinfluensa på avstand, men den er der den, og den er skikkelig irriterende.

Ringte på en annonnse som sto i avisa her om dagen, der det var noen som søkte etter en rytter. Så jeg skal kanskje på besøk å hilse på en søt hoppe ved navn Jasmin i morra. Det hadde bare vært så kult å fått begynt å ri igjen. Jeg sa det til sambo, hvis dette går i orden og jeg kan komme meg i stallen to-tre ganger i uka, da fryses medlemsskapet på SPENST sporenstreks (ikke er jeg flink nok til å bruke det heller, og det gir meg litt unøding dårlig samvittighet). Så, jeg er jo veldig spent da, på om kjemien stemmer, for det er veldig viktig. Hesten må like meg og jeg må like hesten, ellers blir det fort bare pes. Grei måte å holde seg i form på er det også.

Ja, ja...Nå skal vi snart ut i regnværet og lufte Jonas (hunden). Han må jo ha tur uansett åssen vær det er, så sånn er det med den saken.

Har også en ny bok på nattbordet (var på biblioteket her om dagen og lånte en liten stabel å kose meg med utover høsten). Simon og eiketrærne heter den og det er Marianne Fredriksson som har skrevet den. Liker den veldig godt så langt og er kommet litt under hallveis. Her kan du lese om boken.

3 fortryllende kommentarer:

Grete sa...

Denne boken er en opplevelse å lese. Marianne Fredriksson er fantastisk!!!

Karna sa...

Jeg anbegaler den siste Tilda boken på det varmeste, er den beste Tilda boken hittils!

ninajeanette sa...

Hvordan ble det med ridningen?

Jeg pleide å ri masse i bærum før; hadde egen hest der for mangeeeeeeeee år siden nå da,ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...