30 november 2006

Livstegn

Hei alle sammen!

Her har det vært relativt stille i det siste, og tiden har bare flydd syns jeg. Vi er er nå omtrent ferdig med alle julegavene (det blir desverre ikke så mange hjemmelagde gaver i år, for tiden strekker rett og slett ikke helt til), så nå er det bare noen få navnelapper som mangler og så skal de sendes til"Nordpolen" for gavefordeling(dvs. nordover og rundt om kring med posten).

Ellers så var jeg hos opptiker i går, og fikk i grunn bekreftet mine mistanker om at jeg var en anelse blind (hihi...ikke så ille da, men jeg må ha meg briller). Så nå har jeg en liten bunt med briller til hjemlån og skal prøve å bestemme meg for hvilken av dem jeg liker best da...og det er IKKE lett!!! Men jeg finner vel ut av det.

I går var jeg innom europris og handla litt garn til toving. Det har nemlig blitt litt etterspørsel etter de hesteleggisene jeg laget til Arak, så jeg tenkte å lage et sett til da. Og da skal jeg samtidig prøve å huske å lage meg et mønster (pleier å glemme det når jeg lager ting på frihånd, og så angrer jeg etterpå når jeg skal lage fler av samme tingen), og finne ut hvor lang tid jeg bruker og garnforbruk - sånn til en annen gang lissom.

Ellers har jeg en del UFO´er på pinnene nå, for alt er lissom bare satt på vent en stund (litt mye å gjøre frem mot jul), men jobber med å få unna litt jobber jeg har gående (grafisk design) for venner og kjente - og en på hobbyboden, så går det seg nok til tenker jeg.

Driver også og lager vesker og de blir så fine! Har ikke fått tatt bilder av dem enda, men de inngår lissom i en annen plan jeg har om å få laget en liten nettbutikk her inne...men...ting tar som kjent tid, så det får komme når det kommer. Bilder kommer i allefall ibloggen etterhvert, for noen av dem skal bli julegaver også:) (og da kan jeg jo nesten ikke legge dem ut før etter jul...eller??? jeg får se:)

Ja, ja...det var litt hva jeg driver med om dagen og hvorfor det er litt stille her inne i bloggen min...

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...