28 juni 2007

Avsløring av gjetteleken

Da kan jeg jo i grunn avsløre hva det var det skulle bli det som jeg har vist bilde av:)


Det ble BRUDEKJOLEN MIN! Ble i grunn veldig fornøyd med den, og det ble brudgommen også. Og jeg må si jeg var glad for ikke å ha en kjole til typ 15 000,- da vi sto utenfor Eifeltårnet og himmelen åpnet seg (Lange kjoler, grusunderlag og regn er ingen god kombinasjon). Men, jeg hadde jo en behagelig, deilig kjole som det overhode ikke var noen krise om ble verken våt eller skitten, så jeg kunne bare være lykkelig jeg:)
Vi kom hjem sent i går kveld, etter å ha blitt overrasket av forlovere og hunde-barnevakten med et koselig rekelag før vi satte snuten hjemover, så bildene er ikke helt klare for å legges ut enda, så jeg legger ut noen av bildene fra da jeg holdt på å lage kjolen.

Paris kan forresten anbefales på det varmeste - bryllup eller ei! Nydelig by med masse FANTASTISK arkitektur, og en interessant historie. Louvre er jeg ikke helt sikker på om jeg vil anbefale midt i juni, for det var det INNMARI mye mennesker, så det var i grunn litt vanskelig å få sett ordentlig på kunsten som var der (tror jeg må innom der en gang utenfor sesong jeg, for det var mye fint der og så er det et helt utrolig nydleig bygg!).

Skal skrive litt mer om Paris og det å gifte seg der og sånn etter hvert tenkte jeg.
Men ikke i dag, for nå er det sol her, så det er på tide å nyte den litt:)5 fortryllende kommentarer:

Torill sa...

Gratulerer så mye som kone!!! Gleder meg til å se masse bilder av begivenheten!

Dolci sa...

Gratulerer så mye som nygift!! Og kjolen var lekker!!
Ha en flott sommer videre!

Siw sa...

Gratulerer så masse med dagen som var - og med den flotte kjolen. Gleder meg til å se bilder fra den store dagen.

Beate Larssen sa...

Gratulere så mye!
Nydelig brudekjole du har sydd.

maanebarnet sa...

Ser jo at disse kjempekoselige hilsningene burde jeg svar på vor veldig veldig lenge siden!!!! Men, jeg visste rett og slett ikke at de lå her jeg. Bare skulle kikke litt på kjolen, og så så jeg jo at her hadde det vært fler jo!

Tuuusen takk for alle de koselige meldingene!!!
Nå ble jeg kjemperglad her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...