20 januar 2009

Litt av hvert


Nå var det i grunn på tide å få blogget litt av hva jeg har drevet med i det siste. Har strikket fire (egentlig fem, men den siste er til vask og jeg har ikek fått tatt bilde av den enda) hjelmluer. De tre blå skan gis bort til tre små prinser som nettopp har ankommet, og den rosa i alpakka er daglig i bruk av lillesnupp her i huset. Pixielua laget jeg til snuppa for en stund siden, men der er litt stor enda, så vi sparer den litt til. Den har hun hals som matcher til, men den passer og bruke og daglig. Mønster på hjelmluer fant jeg i boken "Myk start" (hærlig bok forresten!!!).

Så var vi på husfliden på tøffelkurs for ikke så lenge siden, og da ble de to deilige saueskinnstøfflene til lillesnupp til.

Lillesnupp har også fått hele TO sånne duskeluer fra garnstudio, men den beige er strikket i melert Smart-garn og den andre med garn fra Nille + en rest. Mønster på disse finner du her.

To hærlige ullbukser har det også blitt, og den lilla er allerede godt brukt, mens den sort/gråe nesten akkurat er kommet av pinnene. Her er mønster hvis du og har en liten snupp som vil ha.

4 fortryllende kommentarer:

LØB sa...

Mye fint hos deg!! Men det lille gullet og Lois tar nå kaka! Hvem kan motstå sånne sjarmtroll!?

Irene sa...

Så mye fint du har laget!
De hjelmluene var skikkelig fine, mye finere enn i oppskriften !

Tina-Agnete sa...

Så flink du er!

Tino sa...

Så mye fint du har laget! Var innom hundesiden også og kikket på Lois og Jonas, så herlige! Lurte litt på å anskaffe cairn da vår forrige hund døde,men skulle bare se på noen valper..hehe vi har Chico nå, for å si det slik..Ha en fin kveld!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...