24 april 2010

Prinsessene har vært på shopping...

Jepp, og i dag hadde jeg bestemt meg for å prøve å finne en leke-laptopp til prinsessa, for hun har blitt så innmari interessert i min, så da er tanken at hun kan ha sin egen i stede da. Og dere kan tro øynene ble store da vi fant DENNE hærligheten!
En vaskekte Hello-Kitty laptop med mus og det hele!!!

Så denne ble med oss hjem i dag da. Er spent på om iveren er like stor når hun våkern fra duppen sin etterpå...hihi!


Og så var det på tide å finner noen lettere sko å ha på prinsessebeina, og mammaen fant noen hærlige råååsa med gore-Tex og det hele, men de hadde seff ikke størelsen, så vi gikk videre til neste butikk.
Der fant vi disse. Ikke prinsessesko akkurat, men tenker disse blir bra nå utover våren og sommeren, og så er de nok fine om vi skulle finne på å ta en fjelltur eller to også. Prinsessa virka nå fornøyd, så da ble det disse nå. Etter duppen skal vi ut og teste dem, sammen med en barselkompis;).

Gleder oss!!!Nei nå skal mamsen ut å nyte sola litt mens prinsessa sover en dupp....Må utnytte tjansen når den er der....

1 fortryllende kommentarer:

Smarie sa...

Så herlig lap top ;o) Ja gleden var nok stor når det var Hello Kitty på ;o) Har ei på snart 4 og det bør være rosa og Hello Kitty på alt. Tøffe sko dere fant også ;o) Ha en fortsatt flott helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...