17 april 2013

Jeg tror det er noe rart med nesa mi!

Yupp! Sånn helt særiøst! Eller kanskje den er helt fin...hvem vet...jeg sysn i allefal at sånn rååååsa barbie-parfyme lukter blomster, tyggegummi og smågodter i skjønne pastellfarger....og det er helt hærlig!!! Nå er det jo ikke JEG som er eier av denne rosaluktende vesken, man spritzer litt hist og her...Det er det lille prinsesse som gjør...og det er kanskje derfor jeg liker den så godt...lilleprinsesselukt lissom.

Det er forresten år og dag siden jeg har vært innom bloggen her. Ikke siden i fjor faktisk, så jeg nå. Jeg er fortsatt for opptatt av å fotografere (jeg er rett og slett dønn forelska i fotografiet!!!), så symaskinene står stort sett urørte i kjellerkroken sin. Det ble produsert en liten bursdagspresangs-kjole for litt siden, men ellers er det stille der. Hvis du vil se bildene jeg lager kan du forresten gå inn her og titte. Jeg blir også veldig glad om du hopper inn på facebooksiden min og trykker liker. Da får du også opp nye bilder og krumspring på fatmonkeykontoret i feeden din.

Søte Ingrid har også en giveaway på bloggen sin, der du kan vinne et gavekort på en hundefotografering hos meg. Sprett gjerne inn der og se hva hun driver med, for hun syr masse om dagen:).

Nei, nå skal jeg på workshop - i foto (selvsagt);).

Fortsatt finfin uke!

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...