04 mai 2012

Philadelphia med melkesjokolade

Ja jeg måtte jo bare prøve. Var den no god da? Tja...den var i hvertfall ikke vond. Tror den skal prøves som topping på muffins i helga. Men må spices litt opp med melis da. Spennende!

Har du plukket med deg noe spennende fra butikken i det siste?

5 kommentarer:

  1. Eh, kjente jeg beli litt kvalm jeg nå, he he. Men jeg er også sånn som må teste ut nye produkter.

    SvarSlett
  2. Den der så jeg også i butikken og tenkte at den må være perfekt til topping av kaker og muffins. Men jeg kjøpte den aldri ;)

    SvarSlett
  3. Dette så interessant ut!:)
    God helg til deg!

    SvarSlett
  4. Er det sant? For jeg er ikke helt sikker på om noen spøker her... Kremost med melkesjokoladesmak - NEITAKK! Men hver for seg - da blir det andre boller!

    ;o)

    SvarSlett
  5. Haha! Ja Elisabeth, kvalm var første tanken min også, men så ble jeg mest nyskjerrig...Og gikk rett på limpinnen;).

    Gultann og Pus: det var andre tanken som slo meg (var nok derfor den ble med hjem også tenker jeg).

    Lena: Den smaker egentlig ikke noe særlig kremost faktisk. Mest litt sånn mer nugattiaktig, men ikke fullt så fyldig i sjokoladesmaken.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Det blir jeg alltid så J U B L E N D E glad for! Fortsatt fortryllende fin dag til deg!
PS! pga utrolig mye SPAM har jeg sett meg nødt til å legge inn sånn kodedings.