18 juni 2012

OMG!!!

...Oh my...minst en (sannsynligvis i hvertfall to) uker til med dette....

...Med DETTE været....Urk! Måtte disse ukene bare fly forbi...

I dag hadde vi besøk av elektriker her i VillaVillakulla. De har lagt opp masse ledninger hit og dit, og vi er i manko av stikkontakter i stua (kjøkkenet er pr.akkurat nå ikke eksisterende), så jeg måtte improvisere litt her. Kaffemaskina MÅ være operativ, og det samme med brødristeren. Oh my...minst en (sannsynligvis i hvertfall to) uker til med dette....I et møkkavær uten sidestykke (sånn bortsett fra det i fjor - jeg TROR det var VÆRRE).

Åssen er det med dere da....Noen som har gjort det samme der ute. Levd i ukesvis uten kjøkken med følelsen av å være på "ferie" i den kjipeste feriehytta EVER (vel, okei da...vi HAR jo vann her da...i en etg. opp eller en etg. ned...)

Finfin uke da dere!

2 fortryllende kommentarer:

house of hopen sa...

Pytt, kaffemaskin og brødrister på gulvet i et par uker fikser du! Det er utrolig hva .man venner seg til... Vi har bodd uten kjøkken siden midten av mars, og har grillet hyppig, brukt litt papptallerkener og levd med litt tungvinte løsninger. Vi vasker opp i kjelleren, henter vann på vaskerommet, lager mat på en hybelkomfyr midt i stua og Nespressomaskinen står nedstøvet på gulvet her. Jadda, jadda... Men nå er kjøkkenet straks ferdig. Vi venter på rørlegger'n slik at vi får vann. Vi kan koke på den nye induksjonstoppen og har jaggu kjøleskap også...

Lykke til, det blir sååå fint hos dere!

Klem fra Solveig

Bringebær sa...

Jeg skjønner at dere blir lei av hyttetur hjemme! Hold ut:) Det fine er jo at det BLIR BRA, og det kan vi vel neste garantere for været også...I alle fall før sommeren er over! Ha en fin dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...