17 mai 2006

STRIKKEPINNE ETUIER

Jeg blir så produktiv når været er grått og vått ute. Da er det så fint å sette seg ned med et eller annet håndarbeid å bare kose seg. I dag har jeg (endelig! Jeg har nemlig tenkt på dette en stund) laget etuier til trikkepinnene og heklekrokene mine. Et stort et til alle rette pinner og et litt mindre et til rundpinnene. Hadde tenkt å lage et eget til heklekrokene, men det ble så god plass i det store, så de får bo sammen med strikkepinnene tenker jeg. Jeg har også tenkt å lage et lite "pennal" til å ha med i veska med plass til nåler, målbånd, maskemarkører (når jeg får det) , rundetellere osv. Jeg har nok stoff igjen til det, pluss at jeg skal lage en veske til å ha alt oppi. Det er ikke nok stoff igjen til å lage en helt rosa/tweed veske, men tenker jeg kan bruke det som pynt på et eller annet vis.



Etuiene er laget av en stoffrest i rosa tweed og et linstoff pluss en rest av stofet jeg laget stuegardiner av (det med roser på). Syns det ble en fin kombinasjon jeg. Og så klippet jeg ut blomster av et gammelt tova hvitt skjerf (finner det utroligste på loppemarked som kan brukes til litt av hvert) og så putta jeg på noen knapper i midten av blomten til å feste strikket man surrer rundt etuiet i. Syns de ble fine, og endelig blir det litt orden på strikeoinnene mine. Det var jaggu på tide.


Ellers går jeg bare å gleder meg til pakke fra hemmelig vennen min jeg da. Min pakke er sendt avgårde og jeg er i grunn like spent på om hun jeg har sendt til liker det jeg har funnet på da, så det er skikkelig spennende syns nå jeg da. Så jeg går her og venter i spenning, og er så nyskjerrig når posten har kommet.





2 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Du er kreativ! Disse var kjempeflotte!! Hilsen majamor på Hobbyboden.

Anonym sa...

Kjempefint

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...