22 oktober 2008

Fire halser og en hemmelig venn

Hei dere!
Tenkte at NÅ var det på tide å begynne å flashe litt av tingene jeg lager igjen. Har jo vært stille her en god stund nå, men jeg håper på å få vært litt mer aktiv her inne fremover.

For det første så er jeg inne på flere forum, bla.a et forum for dem som er interessert i Yorkshire Terriere, og der er det nå hemmelig venn-greier på gang, og på fredag fikk jeg min pakke i posten.

Det var fire pakke inni en bolekonvolutt merket Jonas, Louis, Aïda og til meg, og jeg syns det var SÅ morro at min hemmelige venn hadde fått med ALLE jeg:)
Og i pakkene lå det tre halstørkler, et til hvert av "barna" (Jonas, Loius og Aïda Marie) og til meg var det en pakke med kjempesøte lommetørkler og en nøkkelring som er en sommerfugl.
Tusen takk hemmelige vennen (har ikke peiling på hvem du er enda da).

Og så har jeg strikket litt da.
To halser på bestilling i nydelig bløtt alpakkagarn i henholdsvis brunt og rosa (fargene er ikke helt riktige på bildene her, men men...), en i smart garn til Aïda (som vi har begynt å bruke) - (Disse tre har jeg ikke oppskrift på, men har bere strikket ut fra eget hode og fantasi), og så til slutt en stjernehals som jeg fant oppskrift på hos Felisi. Den er strikket i alpakka-rester, og ble i grunn ganske stor, så jeg tror den blir julegave til et av tantebarna. Så jeg har akkurat regna litt om på oppskriften her og startet på en ny stjernehals som jeg tror vil bli litt mindre til Aïda (man kan vel ikke få for mange halser - kan man vel???hihi!)

Anyway...her kommer bildene:

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...