09 september 2009

Her syes det så knappenålene smeller i vegga.....

.....hihi!!! Neida, FULLT så dramatisk er de nå ikke. Men, jeg har tatt litt "fri" og bruker tiden til å kose meg med symaskinene mens jeg tenker firmaprofilering/logo/web-arbeid for mitt splitte nye firma FAT MONKEY DESIGN. Under det navnet kommer jeg til å drive som grafisk designer på heltid, så om du kjenner noen som trenger en logo, annonse, plakat, webside eller noe annet så er det bare å gi meg et ping så ordner vi det!

Er helt i startfasen nå, men firma er registrert i brønnøysund, så det er bare å hoppe på hesten og komme seg i gang. Kjenner at jeg gleder meg masse masse!!! Så nå vet dere det!

Men, over til syprosjektene da...

Jeg fikk en bestilling fra en hyggelig dame som heter U9. Hun ønsket seg en trollete kjole, og det måtte jeg jo kunne ordne, og det gjorde jeg...Kjolen er på vei i posten i dag, og jeg håper hun passer den og blir fornøyd.

Her er den:

Eller så har jeg sydd en hel haug med barnekjoler, vesker og noen luer (det kommer fler luer etterhvert, men jeg har rett og slett slitt ut kniven på overlocken min, så jeg venter på ny fra sybutikken i skrivende stund) i det siste. Blir ikke så mye TV-titting her i gården kan man si...hihi!

Her er resultatene av siste ukenes kos i sykroken:
Du finner forresten alle disse tingene i salgsbloggen min: www.klinkekult.com

2 fortryllende kommentarer:

gyldenkron sa...

O hildrande du så mye fint du lager. Jeg er mektig imponert.

iselin sa...

Du er virkelig flink=)
Må kjøpe noe av deg en dag snart vet jeg;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...