19 september 2009

Loppemakedsesongen er i gang!!!

I dag har jeg og snuppa kost oss på ikke mindre FIRE loppemarkeder vi!!! Kunne faktisk fått med oss fire til, men etter de fire første var vi litt forsynt for dagen, og hadde jo i grunn funnet det vi lette etter.

Snuppa har fått seg bord og to stoler til rommet sitt, en vugge til dukkene og to søte små vesker. Syns jeg var kjempeheldig og kom over alle disse fine tingene jeg, og snuppa er storfornøyd!!!

Her er en titt på tingene og hvordan rommet ble etter å ha fått dem på plass (syns det bel så mye koseligere der inne nå (sofaen hennes er forresten en sånn babyseng som kan låses fast helt intil voksensengen når de er helt bebiser, for så å gjøre den om til sofa til barnerommet når de vokser ut av den).

Her studerer prinsessa veskene sine....veldig fornøyd, og veeeldig så damete med det samme de kom på armen...hihi!!!

Bokhyllen hennes som en gang i verden var trehvit, helt til jeg gikk løs på den med malerkosten!

Supersøte IKEA-sengen, som man kan ta bort ene veggen på når hun begynner å klatre over kanten (foreløpig har hun bare klatret oppi senga ved hjelp av stolen som står ved siden av...ikke ut av den).
Her ser dere også den nye dukkesengen. Ferdig vasket og oppredd (med mammasydd sengetøy må vite!)

Har hun ikke søtt teppe!!!!

...Og her ser dere sofaen, bordet og de nye stolene. koselig liten krok syns nå mamsen....

Nærbilder av vogga....


Og et lite bilde av bordet og stolene før det kom seg opp på rommet. Dette vasket vi grundig sammen. Snuppa vasket og vasket og koste seg masse med jobben sammen med mamsen. Så at hun hermet veldig etter hva jeg gjortde, og det var så morro å se...hihi!

Og så, fant jo jeg meg noen finer stoffer da....dette skal det bli masse fint av utover høsten og vinteren er planen nemlig!!! Syns jeg fant så masse fint i dag jeg...(og så må jeg innrømme at det ble litt støtte til alle disse korpsene da....). Fant til og med en masse hekla brikker (som jeg tror er hekla for hånd alle sammen), og disse er tenkt som dekor på noe av det som ligger på skisseblokka (les: inni hodet mitt foreløpig), så jeg gleder meg sånn til å komme i gang!!!!

Men, for det er ent MEN, et STORT et faktisk! Fru Overlock er syk i kniven sin for tiden og er sykemeldt på ubestemt tid. Hun får faktisk ikke lov å jobbe noe som helst, fordi det blir bare rot med sømmene hennes når hun er i den tilstanden hun er akkurat nå. Så på mandag skal vi inn til symaskindoktoren en tur, for de sliter faktisk med å finne ny kniv til henne, og det kan vi jo ikke ha noe av...(hun er jo ung og sprek - en 10-12 år for en overlock er da ingen alder)...Så vi X fingre og tær her og håper på det beste...At vi skal vinne den perfekte delen sånn at hun kan få blitt frisk igjen....Herr symaskin savner jo kompnjongen sin der han står ved sien av henne og får ikke bli brukt noe særlig han heller....de jobber jo best i team, og sydamen er lissom litt avhengig av dem begge to...Så X fingrene lle sammen, så finner man nok forhåpentlig vis en knvi som passer!

Her er i allefall dagens skattefunn!!! (en del av dette er allerede vasket og tørketromlet, klar for mønster og saks....hihi! - ivrig JEG? Joa....klær litt i fingra nå kjenner jeg.....). Det øverste er bilde av alt sammen - det hele!
4 fortryllende kommentarer:

Prinsesse Mari sa...

Milde Moses, for noen funn! Skjønner at jeg skulle tatt runden på loppemarkedene i dag i stedet for å dra på storsenteret. ;)

Kose deg masse med alle skattene!!!

Anita sa...

Så masse flott du hadde fått tak i!

Fio sa...

Det postmanpatstoffet har jeg også - spent på å se hva du får ut av det - kansje jeg kan la meg inspirere ;)

iselin sa...

For et fantastisk fint rom=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...