11 januar 2010

Min "nye" sykrok...

Fant disse firkanta bordene på IKEA, og de var egentlig satt ned ganske masse, og jeg var strålende fornøyd med meg selv da jeg rusla bort til hylla for å hente bordene....og så var det INGEN bord igjen, men en lapp som sto man måtte kontakte betjeningen. Så, det gjorde jeg jo, og da var de bordene gått ut og så fikk de ikke inn flere!!! KRISE i hodet mitt, som allerede hadde begynt å se for seg åssen det skulle bli i sykroken og alt...Men, når bare de små grå fikk summa seg litt, så kom jeg på at det sto jo akkurat FIRE bord i utstillignen i 2.etg...kunne det være at de ville selge disse da...Jeg opp i utstillingen og kikka...Jo, det var fire bord (som var det jeg skulle ha), men et var hvitlasert, og et brunbeisa, og de to andre i ubehandla tre...men itteno problem, fo rjeg hadde jo tentk å male dem likkavel, så jeg fant nå et IKEA-menneske å spørre da....og JIPPI! Bordene ble med meg hjem de!

Så nå står de der, ferdigmalt og nydelig, og jeg har klippeplass (litt lavt, og jeg må sette tre bord etterhverandre, men pyttsann, bedre enn ingen klippeplass), god plass til alle tre maskinene som er i bruk, og ikke minst - plass til besøk med symaskin!

Så, nå sitter jeg her ganske så fornøyd med med sykroken min, og bare verker etter å gå ned å sy litt, bare prinsessegullet sovner her....hihi!

Er det rart man koser seg glugg eller...hihi! må bare huske å rydde litt jevnlig der, så det holder seg like fint hele tiden;)...

1 fortryllende kommentarer:

smarie sa...

Hei,

har gitt deg en award ;o) Gå inn i bloggen min for mer info. Håper du tar imot og sender videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...