20 juli 2010

Heimkomen


Ja, da var jeg, prinsessa og lilleprinsen hjemme igjen etter 12 fine dager i Nord. Men, vi har fortsatt ferie da, og venter i grunn litt på detta go´været da. Hvor ble DET av lissom??? Men, skal IKKE klage, for det er da i det minste varmt og godt, selv om det er passelig bløtt bakpå plena vår nå.

Men, er det ikke noe med klærne og været da??? Og klær har vi visst nok av fant jeg ut ved dagens økt i vaskekjellern´. Så det er jo bare å kle på seg riktig og komme seg ut å nyte...ikke sant? (Eller kanskje lage en kakao og pjuske med innesysler da...det går jo og an).

Finfin aften til alle lesere!

1 fortryllende kommentarer:

Cindy :) sa...

Æsj.. kjedelig med stygt vær når en har ferie! Vi har ikke vært særlig heldige her heller.. men de siste dagene har det vært knall! :)))

SV: Jøsses.. den kommentaren der burde ha vært svart for lenge siden, men i alt oppstyret så har alle kommentarer blitt satt litt på vent..

Men takk så mye! Jeg ble kjempeglad da jeg leste den og måtte studere litt selv. Skal være helt ærlig og si jeg har nok ikke samme syn som deg ;P hehe.. men jeg ser forbedring da.. absolutt :)

men tusen takk Ann Sissel! Hyggelig som alltid! Kommer nok straks flere bilder også nå ;)

*Klem*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...