01 mars 2012

Jeg har vært i "sukkertøy" butikken...

Oh YES! Skikkelig storhandlig av hærlige "sukkertøy"! I den "lille" esken befinner det seg en BatPac - som kort fortalt er batteriaggregat til å drive studiolampene mine hvor som helst. Så nå kan jeg ta kule bilder med skikkelig lys over alt faktisk. Det er nemlig ikke alltid at man finner en stikkontakt med tilbehørende strømkilde sånn rett i nærheten når man er ute og tar bilder. Nå bruker jeg jo veldig mye det naturlige lyset som allerede finnes, men av og til vil man lage bilder som krever litt mer lys, og da er det kjedelig å ikke ha strøm. Men, NÅ har jeg det!

Den store esken inneholder en Beautydish. Eller en reflektor om du vil. Den settes på en av lampene og man får kult lys å leke med. Ah! Gleder meg til å leke med disse altså!

OG, hvis du NÅ sitter og LURER...HVA SKAL JEG MED ALT DETTE DA??? Tja, kanskje ta bilder av deg? Eller deg eller deg? Jeg jobber nemlig som fotograf, og tar oppdrag for både privatpersoner og bedrifter. SÅ, om du trenger fotograf trenger du ikke lete lenger;). Mer info om akkurat det finner du på webdisdene mine: www.fatmonkey.no. Velkommen innom!

AH! Og i morra begynner fotomessa på lillestrøm, og jeg har planer om å bruke HELE DAGEN der inne faktisk. Skikkelig påfyll, både faglig, inspirasjonsmessig og litt sjelelig (tror jeg). Ah...Gleder meg!

Hva skal du i morra?

3 fortryllende kommentarer:

Hilde sa...

Åhh.. Misunnelig!! Jeg vil og ha en sånn Batpac!

Karin Pedersen sa...

Normalt ikke særlig glad i sukkertøy, men disse kan jeg godt like vet jeg!! :) Håper å komme på fotomessen til lørdag, har gledet meg så lenge.

maanebarnet sa...

Hilde: Ja, tror denne blir riktig så kjekk altså.
Karin: Elsker min "lille" sukkertøybutikk på Høvik...hihi! Jeg tar messeturen i morra. Håper på litt mindre trøkk enn jeg regner med at det blir resten av helga. Og på lødag er jeg ute på oppdrag, så da rekker jeg ikke uansett. Gleder meg som en liten unge kjenner jeg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...