11 mars 2012

New ♥ LoveTja...hva kan man si! Neida, jeg har ikke blitt interiør- eller bakeblogger, men vi har endelig fått fingern ut og skaffet oss en skikkelig mixer. Valget sto mellom en Kitchen Aid eller en Kenwood. Valget falt på den som var penest...rett og slett. Fordi de ellers virker ganske så like, har masse av det samme ekstrautstyret og sånne duppedingser man kan få kjøpt til, så tenkte vi at dette er sikekrt en sånn sak som skal få stå fremme på kjøkkenet, så da gjør det jo ikke noe at den er pen å legge øyet på heller.

Og, nå har jeg prøvekjørt den litt, og jeg kan bare si at jeg har fallt magepladask!!!! Det jeg liker aller best er faktisk at hele maskina er utrolig enkel. Ikke mange valg og knapper, og den virker utrolig solid!!! Det kan man like! Så nå skal jeg teste den ut og se om jeg ikke kan bli litt glad i baking...(det er jo lov å håpe, ikke sant!). hihi! So far, so good - jeg ♥ ELSKER DEN ♥!!!!

Hvordan er ståa hjemme hos deg da? Baker du masse, eller sier du også "takk og lov" for ferdigbakst!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.

1 fortryllende kommentarer:

vår lille verden sa...

Gratulerer!Jeg har gått og siklet på den i mnd vis..
får ønske oss i bryllupsgave til neste år..
fin søndag til deg:)
klem
kathrin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...