29 april 2012

En skikkelig hærlig helg!


Kjenner at jeg skulle ha blogget masse her, for det er både lenge siden sist, og jeg har egentlig masse morsomt å skrive om. Men, jeg kjenner at jeg ikke orker. Jeg er rett og slett lykkelig sliten etter en hærlig helg med lek og morro, stiftelse av nye bekjentskaper, skravlings, god mat, masse nye bilder og masse mere. Sukk...Hærlig!

Men, det kommer selvfølgerlig mer, jeg må bare få summet meg (og redigert ferdig litt bilder - maskina står fortsatt og laster, og jeg var vel kommet opp i noe sånn som 1100 bilder så langt. DET er MANGE bilder som skal gjennomgås og sorteres. Og ikke minst; redigeres og kanskje til og med legges ut her...Ikke alle sammen da - men noen få)...Så, dere kan glede dere til fortsettelsen. Jeg er i allefall lykkelig sliten, og skal snart ta kvelden her jeg sitter. Ny dag og nye muligheter i morgen - bokstavelig talt for min del. Jeg skal i møte med et par mennesker som jeg håper jeg skal få til et samarbeid med. Og DA blir det morsomt da...hihi!

Bildet over er forresten tatt i helgen. Kan du finne en "feil"? Og, hva tror du jeg har tenkt på som tittel på dette bildet?

Fortsatt fortryllende fin langhelg!

2 fortryllende kommentarer:

Åshild i bestemors hage sa...

Det var absolutt vellykket.Venter spent på bilder.

Pia sa...

Feilen er vel at min mobil mangler. Gleder meg til å se bildene dine!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...