10 april 2012

prinsessefest for en 4-åring


Rett før påske fyllte vår egen prinsesse hele fire år. Himmel som den tiden flyr tenker nå jeg.
Det ble ren prinsessefest hos oss i år, med bare jenter på omtrent samme alder. Jeg må innrømme at jeg var vedlig overrasket over hvor stille og rolig alt gikk for seg, både i lek og ved bordet. En sann fryd om jeg får si det. Jeg hadde bakt litt, og ordnet og dandert. Faktisk så kosa jeg meg skikkelig i forberedelsene jeg. Gleder meg allerede til neste år.

Mens jeg holdt på å gå igjennom bildene fra både hennes og en venninnes bursdagsfester (fotografert helgen før), kom jeg til å tenke på at det kan jo hende det er noen der ute som skulle ønske det var noen tilstede som BARE skulle konsentrere seg om å ta bilder. (Det var lettere å få tatt de virkelig gode bildene i veninnens bursdag, der jeg faktisk kunne konsentrere meg om kun det for å si det sånn). For TRO meg, når man ferier fireårsbursdag er det servering og dofølging som er greia lissom. Og lek og morro. og da blir det mindre med tid for mor og far til å tusle rundt og veive med kamera.
Så, fra tanke til action! Hvis du skal feire fødselsdag for avleggeren (eller noen andre for den saks skyld), og skulle ønske at noen var der og tok seg av jobben å sikre bildedekning for dagen, så tar jeg gjerne oppdraget. Ta kontaktfor pris og mer info.
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. Copyright © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.  

Del gjerne sidene mine på facebook og Twitter, og legg igjen en kommentar om du vil.

4 fortryllende kommentarer:

vår lille verden sa...

Så flott feiring dere har hatt!Gratulerer med tulla di sin 4 års dag:)
Skulle ønske jeg hadde en som deg og kontakte til slike arangementer det er jo gull verdt med de gode bildene..De har man ikke til til og ta selv iallefall!
fin kveld til deg:O)
klem
kathrin

I en Sving sa...

Så flott prinsesse-feiring da :) Det er nå din skyld at jeg sitter her før klokka 8 om morgenen og har lyst på rosa pikekyss *hihi* :)

Zopp Design sa...

Så moro med prinsessebursdag. Alle detaljene og søte farger. Kjempefint :)

Marolle Bergström sa...

Hejsa!

Super flotte billeder, og super flot blog du har.

hvis du har lyst, kan du besøge min: http://marollebergstroem.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...