21 januar 2006

Nye prosjekter og litt til...

Nå har jeg vært å leka litt med kamera her og fått tatt litt bilder av hva jeg driver på med.

Først har jeg heklet klar nesten alle lappen jeg trenger til de nye tøflene. det blir restegarntøfler denne gangen. Bilen var så nedsnødd at jeg ikke orka å begynne å styre på butikken for å få tak i tre nøster til, så jeg dykka ned i garnkurven (som etterhvert har vokst seg ganske stor) og fant garn som kunne brukes.Så har jeg laget ferdig enda en lue som jeg har heklet fra et mønster jeg fant på garnstudio sine sider. Det ble en sort en denne gang. De blir kjempegode å ha på nå når det ikke akkurat er sommer i lufta.


Så satte jeg fem bysten min, som fungerer veldig bra som modell for enkelte ting:), og kledde på henne litt.

Det første er en poncho jeg driver på med. Den er sånn "fint å ha med i veska arbeid", sånn hvis jeg skal på besøk, eller skal et sted der jeg vet det kan bli anledning til å få pusla litt med den


Så driver jeg og lager litt kjoler sånn innimellom da, og fikk litt lyst til å vise dem frem her da.

Den første er en fleece-kjole som er utrolig deilig på kalde dager. Hadde den på meg på kino en gang og den var helt perfekt. Pleier alltid å fryse litt uti filmen, men ikke med denne på nei! Så den er jeg velidig fornøyd med.


Så er det "nyttårskjolen min". Kaller den for det fordi jeg laget den på ca 1 1/2 time før vi skulle i selskap hos noen venner...men den ble bra, og jeg liker den veldig godt! Den passer også fint over en dongeribukse, så den kan bruket til litt av hvert. Den ser litt flat ut på bildet, men den blir bede med en virkelig kropp inni - en sånn med armer og bein vet du...hihi!


Og så har jeg en sånn litt finere kjole som jeg begynte på i sommer men så ble den aldri ferdig. Målet er å få den ferdig til sommeren igjen. Denne kjolen er sydd av stoffrester jeg hadde liggende fra andre prosjekter pluss et skjerf som mamma brukte da jeg var liten. så jeg har lissom sydd litt historie inn i den da. Men den er litt for vid under armene så jeg må sy den inn litt før den er ferdig.


Jepp, jepp...det var det for nå...nå skal jeg inn i Jonas sin dagbok å legge ut bilder der også. Han har nemlig besøk av kusine Cita og jeg har tatt bilder av dem i dag. (Både Jonas og Cita er hunder altså:))

6 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Masse flotte kjoler!!

Lena sa...

Ojojoj, så lekre kjoler. Likte spesielt godt den fleecekjolen!!
Koselig blogg du har fått deg ;o)

Anonym sa...

veldig fine og morsomme kjoler. Spessielt moro når du kan få med litt minner i de også! Gleder meg til neste hobby-kveld!
Klem Yvonne

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://ibmihqdv.com/hvre/msxt.html]My homepage[/url] | [url=http://rgblqdry.com/bbeg/psxx.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://ibmihqdv.com/hvre/msxt.html | http://yxojsocn.com/hebk/ofap.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...