27 februar 2006

LITT NYTT FRA MEG

Nå har jeg hatt "ferie" fra PC'n noen dager her. Pleier å prøve å få noen pusteromm innimellom. Sitter jo foran skjermen her mange timer hver dag;)
Så, i mellomtiden har jeg strikka og strikka. Ble så inspirert av den veska til Marianne G, at jeg på lørdag bare MÅTTE innom butikken for å kjøpe PT temahefte 8 og lage en sånn en jeg også. Nå er vesken feridg strikket og tovet, så nå er det bare å finne håndtak og noen fine knapper til, så blir den bra.
Min ble da strikket i hvitt Fritidsgarn fra sandnesgarn. Så er den tovet to ganger i maskin med milo på 60 grader (håndtakene ble litt løse med bare en omgang i maskinen).
Og når jeg først var i gang og hade litt garn til overs, så strikket jeg liksågodt et etui til Ipoden min også, Så nå kan den matche veska på tur.


Sånn ser vesken ut før toving. Tok like gjerne med bilde fra oppskriftsheftet på det ene bildet.
Og her er resultatet etter toving. Syns den ble velidg fin jeg, og gleder meg masse masse til å få på håndtak så jeg kan begynne å bruke den.
Veska stående med etuiet til Ipoden min ved siden av.
Og her er etuiet til Ipoden min før og etter toving. det skal få samme knapp som veska tror jeg så matcher de helt.

Så over til litt andre nyheter.
Har snakka med læreren min om ideen om å lage et nytt strikke/hekle/hakke-magasin, og hun likte den, så nå samler jeg ideer og inspirasjon til det da. Så hvis noen der ute har noen freshe oppskrifter med bra bilder av det som skal lages (kan godt ha laget det selv) så tar jeg i mot med takk:) Kan ikke love at alt blir brukt, men jeg blir glad for alt da!

Og en viktig ting! Det er KUN til skolebruk og til å bruke i mappa mi (som jeg forhåpentligvis skal få jobb med etter hvert), så det blir IKKE brukt videre uten tillatelse fra opphavet. Jeg kommer også til å lage en portefølje på nett og oppgavene mine vil bli lagt ut her.

Syns det er viktig å understreke dette, sånn at de som evt. sender meg noe ikke skal være redde for at oppskrifter og bilder kommer videre. Jeg skal IKKE tjene penger på dette, det er en skoleoppgave:)

1 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Så flott veska ble. Jeg likte den veldig godt i hvitt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...