23 februar 2006

Litt oppdateringer bare

Har lagt til noen linker til noen av bloggene jeg er innom med jevne mellomrom...det er så spennende å se hva dere andre lager også:). Jeg er innom flere, men det er disse jeg hadde bokmerket nå, så det kommer nok fler der etter hvert.

Så var jeg innom og fikk meg en klokke til å ha her inne, jeg syn den var litt søt jeg da og bare måtte ha.

Fikk link fra SuperSynnøve der det er laget en egen blogg for tubeys, og jeg syns hennes var så fin at en av mine prosjekter i år vil nok bli en sånn en. Trykk på avataren så kommer du til bloggen. Der er mønster også:)
Ellers har jeg begynt med opprydding i garnhaugen min, og sånn ser det ut nå:


Som dere ser er det en del garn der, og jeg skal i tiden fremover bedrive litt garnslanking og julegaveproduksjon tenkte jeg. Fant iut at ejg har en del bommulsgarn, og det blir nok laper til babytepper. Vi har mange venner og to av søskene våre som venter smått utover våren, så da er det litt koselig å pjuske med gaver til de små som kommer.
Har også planer om litt flere hundegensre og så har jeg lyst å lære meg å strikke ullsokker, eller Læsta som vi kaller det der jeg kommer fra. Så det er mange ting som står på planen fremover nå...det begynner vel snart å bli vær til å kunne sitte ute og kose seg også...men varme klær, pledd og kakao i solkroken...gleeeeder meg:) (snømengden må bare minskes litt først..hihi!).

Men så må jeg jo ikke glemme at jeg faktisk går på skole også, og har en liten haug med oppgaver utover våren også...men det er bare morro...kreative skoler er gøy...

Ja, ja...det var litt fra meg i dag da...Har sydd en veske til, men har ikke fått knipsa bilde av den enda, men det kommer etter hvert...

3 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://gqswpxrm.com/itcl/dobk.html]My homepage[/url] | [url=http://vndrjakg.com/ggyi/uuml.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://gqswpxrm.com/itcl/dobk.html | http://kywnymef.com/ekiy/smzk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...