02 mai 2012

FOR EN KVELD!


Vet ikke om dere husker da jeg blogget om at det skulle være bloggetreff for folk som ikke trenger rød løper for å syns at noe er stas. I allefall, jeg dro (for jeg trenger ikke rød løper - selv om det sikkert er morro også?), med kamera på slep og med godt humør. Etter å ha enevendt klesskapet... Jeg skjønner ikke det der altså! UANSETT hva jeg skal har jeg STAPPFULLT klesskap og INGENTING å ha på meg! Enten så er man "ikke i DET humøret", eller så har klærne på mystisk vis "krympet" i skapet, sånn helt uten videre. Så jeg var litt redd jeg skulle være litt "underdressed", og det var jeg sikkert også - de andre var veldig fine!!! Men på en helt naturlig måte - ingen røde skosåler som jeg kunne se, men jeg SÅ et par klinkekule RØDE SKO! Men, akkurat dette med klærne var fort glemt, for praten satt løst, og det hele var skikkelig koselig fra ende til annen. Så mange tirivelige bloggedamer! FOR EN KVELD! Fantastisk bra initiativ fra de som dro det hele i gang!

Men, hva gjør man så på bloggetreff da? Jo, man skravler om blogging, og alt annet egentlig. Det var fantastisk nydelig mat tilberedt av Bestemors hage, som også var vertskapet denne kvelden. Det var buffet med hærlige retter og en nydelig pennacotta til dessert. Jeg som har glutenintoleranse hoppet over brødet og paien, men Åshild hadde tatt hensyn til at jeg var der med min teite mage, så jeg syns ikke jeg glipp av noe. Tvert i mot! Sånne Scampi må jeg prøve meg på en gang jeg og. De var supergode!

Det var også mini-cupcakes som i seg selv var skjønne små kunstverk (som jeg desverre ikke fikk smakt på, men de sa de var gode), og velkomstdrinker. Det var Quiz og blogglotteri (og jeg glemte helt å ta bilde av gavebordet - men jeg kan si at det BUGNET av godsaker). Det var latter og vin (for dem som ikke skulle kjøre hjem - Åshild kunne nemlig tilby overnatting på gården. Snakk om LUXUS!!!). Det var også underholdning, bla.a. i form av kjente toner fremført på en velstemt ukulele. Det var rett og slett en hærlig kveld, og veldig morro å treffe så mange nye flotte bloggedamer. Noen kom velig langveis fra til og med, og andre var av den mer kortreiste varianten. Og, jeg bare MÅ nevne maten en gang til...DEN VAR FANTASTISK!!!

Så, Tusen takk til Åshild, Trine, Pia og Elisabeth for at dere fant på dette, og at jeg fikk være med. Supertrivelig!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe //
All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.

7 fortryllende kommentarer:

Åshild sa...

For noen flotte bilder og takk for at du kom

Elisabeth, innerst i veien sa...

Takk til deg også. Flotte bilder, maten ser enda mer smakfull ut og stemningen enda mer magisk gjennom dine bilder.

Du har ramla ut av blogglista mi og jeg strever med å få deg inn igjen.....tror ikke det er fordi maks antall er nådd...hm.

Og du har forresten slik irriterende ordbekreftelse...

lise sa...

Fine bilder - og kjempefint at jeg fikk bloggen din servert på fat hos Pia!

3prinser sa...

Veldig hyggelig å bli kjent med deg! Flott kveld også :)

I en Sving sa...

Smetter innom for å si takk for en kjempekoselig kveld. Kjolen jeg vant fra deg sitter som et skudd også :) Det kan vel ikke bli bedre enn det :)

missM (Hverdagseventyr) sa...

Wow, dette så jo fantastisk ut. Gikk glipp av noe der ;) Så denne invitasjonen på flere blogger, men ingen jeg leser fast. Så fant ut at dette ikke helt var noe for meg.... (og angrer jo nesten litt nå ;) hehe)

cashmereandcamera sa...

Tusen takk alle sammen, for koselige kommentarer. Ønsker nykommerne velkommen i samme slengen. Så fint at dere fant veien inn her.

ÅH...jeg ønsker meg sånn kommentarfelt der jeg kan svare en og en...men får det ikke opp hos meg her...

Åshild: Tusen takk, og gleden var på min side. Så koselig å vær der, og er kjempeglad for at jeg dro.

Elisabeth: Så rart? Du får få meg på igjen;). Har sånn irriterende greier, fordi jeg hele tiden måtte fjerne sånne irriterende spam-innlegg. Men kanskje jeg skulle bare ta bort den.Hm..

Lise: Tusen takk, og velkommen!

3 Prinser: Kjempekoselig tilbake;)

I en sving: Takk selv! Og så bra! Tenkte nok at den ville det.

missM: Ja, du gikk virkelig glipp av noe. Veldig koselig var det! Og jeg drømmer forsatt om scapiene...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...