24 august 2010

Travle dager

Ja, det har vi her i huset om dagen. Eller, det går i greit tempo, men det er lissom bare nok å gjøre og vel så det. Men, det liker vi!

Prinsessa er nå vel innkjørt i ny barnehage, og stortrives! Det virker som en trygg og god barnehage vi har kommet i, og så er det så koselig, for vi treffer stadig på noen vi kjenner ved henting eller levering. Flere av barna i barselgruppen vår går der, og de fleste ungene i nabolaget. Traff for eksempel en av nabogutta i dag, så stolt fordi han fikk hente lillebror i barnehagen helt alene.

Veslevoksent, med stor stolthet i stemmen, fortalte han meg at han hadde hentet dagen før også, og at lillebror hadde syns han var så treig når de skulle hjem. Men som han sa, det er jo bare to år siden jeg slutta i barnehagen selv, og så var de så mange foandringer han bare måtte komme inn å se på...så hærlig!!!! Og så hadde han sagt til lillebror at om noen år, ja da var det lillebror som måtte se seg litt rundt når ham hentet lillesøster...hihi! Så liten og så så stor på samme tid! Og så så stolt over å få ansvar og oppgaver.

Det minnet meg (igjen) på at man må nyte øyeblikkene mens den er her. NÅ! MED DET SAMME! For i morgen er det andre opplevelser som kommer...

Jaja...ble litt småfilosofisk sånn på tampen av dagen her, men syns det er viktig å ta vare på øyeblikkene.

God natt verden!

Hilsen Ann Sissel

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...