20 januar 2011

Barracudaer inntar Mac´en min

Bildet fant jeg HER da jeg googlet Barracuda.

Ja, sånn er det altså med den saken!
Du skjønner det, at det begynte nemlig å bli ørlitegranne trangt på den ene harddisken som sto montert inni Mr.Mac, så vi fant ut at om jeg skal fortsette å ta blider i det tempo (og omfang) som det jeg gjør nå, så MÅTTE jeg ha mer plass, ellers så ville vel stakkars Mr.Mac knele her han står i fred og fordragelighet (kommer noen knirk og knyst fra ham innimellom, men han er en stødig kar, som oppfører seg stort sett som en herremann av sitt kaliber bør). Så, pappamannen ble sendt ut på shopping (jeg har detti av det derre hardware-lasset for lenge siden må jeg bare innrømme - jeg er bare fornøyd når alt virker som det skal jeg), og jammen kom han ikke hjem med to rykende ferske Barracudaer til meg!!!! Nå ser de nok (forhåpentligvis - jeg så ikke da han innstalerte dem i maskinen) ikke ut som den karen på bildet over her, men de skal visst være noen skikkelige råtasser. Så na har jeg hele tre TERRABYTE (herreminhatt - husker min første PC - en 386, men hele 40MB TOTALT!!! HAHA! Det var tider det! men den dro den tids versjon av corel som bare det, og virket til sitt bruk....Men nok om det...), så da kan jeg fortsette å ta finfine bilder i lang tid fremover uten å måtte bekymre meg for plassen!

Nå holder jeg på å rydde (ja RYDDE) i alle bildefilene mine også, for jeg har lissom ikke vært så flink med å holde orden i sysakene etter at jeg begynte å fotografere digitalt - det var litt lettere før, da man hadde en filmrull, fremkallte denne (de hadde jo til og med datostempling), for så å sette bildene inn i album (eller som mange av mine faktisk gjør - la dem ligge i konvolutten man fikk de fremkallte i, putte dem i en bildeeske (var jo så dyrt å bruke film + at man gikk jo tom innimellom, så man tok jo ikke så innmari mange).

Men, altså, sånnt er det slutt på, og jeg har en plan for 2011. En dyr plan når jeg tenker etter, men shit au. Den går ut på å få orden og system på alle bildene, og å få laget sånne snertne fotobøker, sånn at man kan sitte å bla og kose seg med bildene (og så skal jeg være litt lur - jeg skal nemlig ha en CD med alle bildene i fotoboken inni selve boken, og vips, så finnes ekstra backup også;)). Så får vi se da, om jeg får det til da...Så lang er jeg et bittelite stykke på vei i ryddingen bare, men så tar jeg jo hele tiden nye bilder som jeg vil jobbe med...and so on....haha! Spør meg i 2012 hvordan det gikk! :)!

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...