29 januar 2011

Late lunch - Brunch

Vi er gode på kos, jeg og prinsessa. I dag spiste vi litt sen lunch (litt treige å komme oss ut av loppekassa, men det var jo bare så innmari mange kule tengefilmer på Youtube som måtte sees føst - sånn i følge prinsessa), og jeg kokte egg, og prinsessebarnet koste seg stort med å få lov til å skrelle av skallet selv. Eggedeleren var litt skummel til å begynne med, men etter å ha sett meg gjøre det en gang, var hun strax en racer på oppdeling av eggiser.

Ser jo at den støvsugeren ikke helt passet inn i brunchidyllen, men sånn er det nå med den saken, at når man spiser brunch med et EKTE prinsessebarn, ja da kan det være greit å ha støvsuger innen rimelig rekkevidde. (hun er innmari flink altså, men av og til kommer det ting på gulvet som ikke er ment for å ligge der). Så, se oss for dere der vi sitter med nykokte egg, nystekte chiabattaer (rett fra feridgbakepose riktignok, men jeg har da STEKT dem i allefall), og karamell-TE, med NRK GULL surrende på passelig volum i bakgrunnen.

Kan vi KOSE OSS eller hur!!!

Som dere kanskje også skjønner, formen til prinsessa er mye bedre, og vi satser på full rulle i morra (ikke at jeg riktig vet hva vi skal foreta oss, men vi burde være ute og sanket inn alt "gullet" som lilleprinsen etterlater seg på sine ærender i hagen i løpet av dagen, så det kan nok hende at vi går på "skattejakt " i hagen i morra da;).

Nei, nå er det definitivt natta her!

God natt godtfolk!

1 fortryllende kommentarer:

Therése sa...

Lilla prinsessan har blitt så stoooor!! Känner nästan inte igen henne... Dags för en liten 3-års reuinon till våren?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...