28 juli 2011

Deilige hærlige fantastiske SOMMERDAGEN!!!

I dag har vi hatt en skikkelig fin sommerdag her på østlandet! Jeg og prinsessa har vært på stranda og rett og slett bare gjort INGENTING sammen med koselig selskap!!! DET var godt for både mammadamen og prinsessebarnet tror jeg. Ble litt sånn gjennomvarm på en måte jeg ikke har vært før i sommer. Sola skinte så fint fra der oppe på himmelen, og vi bare lå og kunne nyte fine fine dagen!

Vi dro i dag til en strand jeg aldri har vært på før (jeg visste ikke at den fantes en gang), og den var SÅ hærlig! Ganske liten, og så tror jeg det er bare lokalbefolkningen som vet om den, for det var ikke så mange mennesker der. Den var akkurat passelig stor, men langrunn bunn, så ungene kunne leke og flyte på baderingene sine, mens mammadamene lå i vannkanten og skravla i sola. Med andre ord - helt perfekt!

Den "obligatoriske" picknik-kurven var med som alltid, og jeg og prinsessa hadde fyllt den med mange godsaker. Rett før vi dro grilla vi fire maiskolber (som er supert å ha med på stranda forresten!!!), jeg kokte litt glutenfri pasta, hadde på litt kidney-beans, litt fyllte oliven og chilli og oppskåret stangselleri, og på toppen, en dæsj chirozo-pølse. I tillegg hadde vi litt kjeks til prinsessa og glutenfrie knekkebrød til meg. En pakke hærlig juice og (som vanlig) så var Starbucks og sjokolademelka også med på tur. Yumm!

Hærlige deilige dagen!!!


Jeg har alltid et kamera med meg - enten i form av sepilreflexen (som er litt upraktisk til strandbruk av flere årsaker, men særlig det at man da BÅDE må passe på kamerabag og barn, noe som ikke alltid lar seg gjøre like enkelt når man er alene på tur), mobilen (Iphone),  Eller et lite snertent Olympus Tough. Dette siste tåler vann ned til 10m og å falle rett på betong fra 2m. Det tåler mye, så man trenger ikke være så redd for det som de to andre, og det er med omtrent over alt - den kan jo til og med være med ut i vannet!!!

Bildene i dag er tatt med Olymusen, og selv om det ikke akkurat gir speilreflex-kvalitet, så syns jeg det gir helt greie hverdagsbilder - som jo er det vi bruker det til. Dette er lissom bildene som går rett inn i album, og vi kan kose oss med dem i fremtiden. Det er alltid en fordel å kunne jobbe litt i Photoshop eller annet redigeringsprogram, og det gjør jeg stor sett alltid på alle bilder jeg da.

Olympus Tough. Alltid med i veska!
Nei, nå må det vakses litt klær og ryddes litt, sånn at man er klar for en ny stranddag i morgen om været tillater det! Sa jeg forresten at gradestokken viste 27 grader da vi dro fra stranda i ettermiddag!!!! (Og at det kom en helsikkes masse dæsj regn da vi var kommet oss i bilen med nesa vendt hjemover...Denne sommeren er RAR!!!)

Fortsatt finfin torsdag dere!!!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

3 fortryllende kommentarer:

Hannelt sa...

Enig, hærlig sommerdag! Også snasnet lite kamera :) Forsatt fin kveld!
-H

maanebarnet sa...

Ja, sant det er! Veldig praktisk med et sånnt lite kompaktkamera som kan dingle med over alt!

mamma i nord sa...

Å hærlig hærlig.

Nesten så man får lyst å sette seg på første fly (noe mannen mente i går vi burde ha gjort he, he)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...