26 juli 2011

Oslo i dag...


Badet i blomster. Roser ligger over alt! Vi dro ned til byen en tur i ettermiddag, og det som møtte oss var ganske spesiellt. Så masse blomster på de mest uventede steder. Fra slottet og ned mot Karl Johans gt. lå det en sti med blomster. Det var lys på hvert gatehjørne nesten. Veldig rørende! Det var kø på unversitetsplassen, der folk skulle signere kondolanseprotokoll. IOSLO-klistremerker var også å spotte her og der. 

Vi så på der bomben hadde gått av (eller vi så over sperringene), og det var intet vakkert syns for å si det sånn. Helt utrolig hvor kraftig den eksplosjonen må ha vært, for gatene langt nedenfor var også skadet av trykket (vinduer var knust og lappet med plater).

Jeg hadde med kamera og tok noen bilder mens vi gikk. De får du her.OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

3 fortryllende kommentarer:

marita sa...

Så vakkert! :)

maanebarnet sa...

Tusen takk! Det var veldig spesiellt å se alle blomstene og lysene. Den ene sperringen til regjeringskvartalet var heldekket med blomster og dannet en heø vegg full av roser og andre vakre blomster.

Signe sa...

Nydelige bilder fra en flott happening i Oslo! Vi fulgte med på TV og det var helt rørende ♥

Og kan jeg spørre hvilke font du har brukt i headeren din? Jeg er litt tussete etter fonter skjøner du og denne var fiiiin :)

Klem,
Signe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...