06 juli 2011

Villa Malla - En liten bit av syden i Norge...Del I


I ettermiddag tok vi turen nedover langs Oslofjorden og ned til Villa Malla i Hurum.
Og FOR et STED!!!! Da vi kom frem (etter langt om lenge-det var et stykke å kjøre fra Bærum, men vel verdt turen!) kom vi ned til sjøen, der husene lå i fineste sørladsidyll på rekke og rad bortover en koselig liten gate, og nede i svingen kunne vi se inngangen til selveste Villa Malla.

Jeg hadde lest om dette stedet for en evighet siden, men aldri kommet så langt at vi hadde fått besøkt det. I dag hadde vi ikke annet å fore etter at vi hadde gjort unna en hærlig sykkeltur i nærmiljøet, og bestemte oss i en fei og satte snuta sørover. Da vi hadde fått satt fra oss bilen, og kom ned mot porten til Villa Malla, kunne vi se toppen av et palmetre, og hvit sand dekket bakken sammen med "stier" i tre (platting) med morsomme organiske fasonger. Milde måne - JEG VAR I SYDEN!!! Da vi kom ned på plassen ble vi møtt av synet av en hærlig liten kritthvit badestrand, et lite galleri, og lukten av hærlig mat kilte oss lett i nesa. Store partytelt var satt opp på en stor platting utenfor selve resturanten, og man hadde finfin utsikt utover Drøbaksundet. Vi satte oss først ute på balkongen, men så kom det noen regndråper så vi trakk ned i et av teltene, og satt der og spiste og koste oss.

Maten var veldig god  (kan IKKE sammenlignes med syden - sånn siden jeg sammenlignet med syden litt tidligere, og var MYE MYE bedre enn sydenbuffet (som ingen av oss egentlig er særlig glad i)).  Man kunne spise så mye man ville og det var godt utvalg på buffetbordet og i grua (der kylling, fisk, kjøtt og scampi sto og varmet seg). Vi spiste ikke noen dessert utenom, fordi det var godt utvalg av frukt i buffeten, så vi valgte rett og slett fruktfat som dessert, og det var kjempehærlig. Selv prinsessa (som til tider kan være litt småspist av seg) satt og spiste og koste seg lenge (helt til brus-sukker-kicket satte inn, og hun ble turboprinsesse og hadde behov for å bevege seg litt).

Alt i alt en fantastisk finfin tur ble det, og jeg fikk tatt litt bilder også. Superkos med andre ord!


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...