18 oktober 2010

Loppisgleder
Som dere sikkert har skjønt, så er jeg en av dem som går rundt halve året og gleder meg til loppemarkedsesongen skal komme (pleier å være høst og vår, for den som ikke har fått det med seg), og som elsker å gå å titte på alle de rare og (noen ganger) fine tingene. Jeg syns det er så morro å finne ting som man kanskje ville anse å være fullstendig utdatert eller i værste fall (for tingen sin del) - søppel, for så å gjøre dem om til små smykker til hus og hjem.Denne helgen har det vært flere markeder rundt om i området her vi bor, men vi (altså jeg og prinsessa) bestemte oss for bare å besøke de to nærmeste. Det holder lissom. Og i tillegg fikk vi med oss gode venner og bare kosa oss hele dagen! Kake, pølse og brus er et must på loppis, og dere kan tro vi koste oss!!!

Mammadamen fant denne gangen noen lysestaker som jeg ble utrolig fornøyd med etter en runde med Chrome-sprayen og litt hvit spray, noen brett, en (tja hva kaller man denne da?) hylle/sjenk. Prinsessa fant litt småplukk til seg, og syns det var veldi morro å få spørre loppedamene og loppemennene om hva tingene kostet, og å betale selv.Nå er det vel snart loppissesongen over for denne gang, så da er det bare å glede seg til neste gang (og kanskje rydde i skuffer og skap, kjeller og loft, for å finne ting og tang (som kanskje en gang kom FRA et loppemarked), som man kanskje ikke bruker/trenger lenger og som kan få en ny runde på loppis. Kanskje noen andre vil ha i stede...Her er bilde av ting før spraying.


Og her er noen bilder etter spraying. Det nederste er av beslagene som var på benken vi kjøpte. Tenkte å prøve å bruke dem sammen med nye knotter.

Hilsen Ann Sissel

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...