30 september 2011

NYHETER!!!


Forandring fryder! Ikke sant;).
Jeg holder på å omstruktutrere bloggingen min litt her, og har litt nytt å komme med. Jeg kommer fra nå av til å poste "jobb-bilder/arbeider" kun på FAT MONKEY.NO da dette er både enklere og mer ryddig. Her på creative corner vil jeg som vanlig skrive om ting jeg lager, hverdagsliv og det som faller meg inn, men legger altså link til bildene jeg tar, i stede for å legge dem her. Dette er litt fordi jeg ønsker å ha arbeidene mine på egen server, og det er som sagt mer ryddig.

Ellers vil jeg også benytte anledningen til å invitere både faste og nye besøkende her på Creative Corner - bloggen, inn til FAT MONKEY for en titt. Jeg har pusset opp sidene (mye weboppussing for tiden, men "it was called for"), og det ligger nye arbeider jeg har gjort der inne, og siden oppdateres hele tiden. Jeg er også klar for foto-oppdrag på hele østlandet, eller grafiske krumspring for ditt firma eller din blogg. Jeg har bla.a. akkurat "pusset opp" bloggen til LilleLeo. Jeg syns den ble riktig så fin jeg. Gratulere LilleLeo, med ny blogg!

Fat Monkey, har forresten også Facebook-side. Følg meg gjerne, og del med dine venner!

Når det gjelder K L I N K E K U L T (som er varemerket på de håndlagde pruduktene jeg selger/lager), så vil også bli en del endringer inne på K L I N K E K U L T - bloggen, da jeg jobber med nye sider for
K L I N K E K U L T.
Jeg må også bare beklage at siden ikke er helt 100% oppdatert med hensyn til varelager og produkter som ligger der inne akkurat nå. En gjennomgang vil bli gjort innen kort tid.

På Facebook vil den gamle klinkekult-gruppen vil bli stengt innen kort tid, og nå har (endelig)
K L I N K E K U L T
  fått sin egen side på FB. Velkommen innom, og følg meg gjerne.

Jeg har også et sammarbeid med DRØMMEKJELLEREN på Moen i Risør, som har noen av mine produkter for salg i bakeriet. Her kan jeg virkelig anbefale en tur innom om du er er i nærheten! Hege, som driver stedet, disker nemlig opp med de hærligste bakverk, rykende ferske, rett fra original steinovn. Jeg kan nevne Søsterkaker, brød, loff og knekkebrød! Og alt er bakt i steinovnen.

Så, som dere skjønner, mange baller i luften, og mye nytt og spennede som skjer nå. Jeg kan ikke si annet enn at jeg koser meg, og at jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer..hihi!


0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...