21 mai 2006

AKTIVITET PÅ HOBBYROMMET

I dag har jeg vært utrolig effektiv og bare kost meg masse oppe på hobbyrommet mitt! Der ble litt av hvert gjort i grunn. Her først ser dere en veske laget av gamle gensreav ull som jeg har tova i vaskemaskin, kutta opp i firkanter og sydd sammen til en veske.


Inni veska er det for av et stoff med bittesmå ruter i rødorasje og beige. Sys den ble ganske fin i grunn.Tenker på å lage meg en side der jeg kan lage en liten "butikk" å selge noe av greien jeg lager, for det hoper seg litt opp her da...Så har jeg ENDELIG fått gjort ferdig den mørkeblå veska jeg strikk aog tove i vinter en gang. Nå har den fått håndtak og rose-knapper, og jeg syns den ble riktig så søt.
Nå bare gjør jeg det...Dette er de veskene so m skal fylles med baby-stuff og gis bort når disse bebisene man går og venter på kommer til verden. Begge veskene er strikket av bomullsgarn og foet med bommullsstoffer. Begge veskene har en lomme inne i foret til å legge f.eks smokker og sånn (takk for tipset Yvonne) som ikke bør nedi med alt det ande.


Og så har jeg laget sånne sovemasker. Tenker de kan være søte å gi bort i gaver eller sånn, etter hvert. Jeg laget en ny en til meg selv også da, for jeg har nesten "slitt ut" (ville bare ha en ny en i grunn) den jeg har. De maskene er kjempegode og jeg bruker sånn hver natt jeg, for vi har så innmari lyse gardiner på soverrommet.


...Og så, til slutt her, så holder jeg på med to duker, men går tom or garn, så jeg må kjøpe mere snart. Den ene er heklet av et lingarn og det andre av Tuva fra Europris. De blir fine å ha på bordet når de blir ferdige, så jeg gleder meg litt til det...3 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Mye fint du lager!!!!! God fantasi har du også!

Anonym sa...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonym sa...

I find some information here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...