10 mai 2006

KREATIV I HAGEN


I dag har jeg vært ute og jobba i hagen hele dagen, og det er så deilig å se at det spirer og gror over alt nå. Har laget et nytt bed rundt svarthyll-busken vår (det var et kav å klippe gresset rundt den), og for noen dager siden laget jeg det bedet som er littt større.

Min kjære har stått på i to uker nå ca. og nå har vi fått mur på fremsiden av huset og to store og hærlige plattinger utenfor husdørene! Så nå er det bare å lene seg tibake å nyte sommeren som kommer:)

Ellers har jeg vært og ordna sånn at jeg og bikkja skal begynne å gå på utstillingstrening, og så har vi gått en laaaaaaaang tur sammen med Caroline og Tintin i dag (to timer!!!! beina er litt ømme, men det går over). Vi utforsket nytt turterreng og fant masse fine stier og veier det går an å gå på. Kjemphærlig!!!

Så som dere skjønner, så er det ingen pinner som har vært i aktivitet i dag, men det gjør ikke noe. Har jo kost meg glugg i hjel i hagen jo:) Blir nok ikke så veldig mye tid til håndarbeid nå som skolen nermer seg slutt. Regner med å ha en hektisk innspurtsmåned nå, men da er det sommer og jobbsøking på timeplanen. Gleder meg jeg nå:)

Dere får kose dere med bilder fra hagen og sånn så lenge:) Og så legger jeg ut dagens bilder av Jonas (hunden) her.


Her er terassen og hagen bak (den kajakken som ligger der er inne fast inventar i hagen for å si det sånn)


Dette er terrassen foran huset og den nye muren vår. Er i grunn helt impregnert over gubben jeg, og syns selvfølgelig at det ble kjempefint!!


...Og sånn som dette ser huset ut fra fremsiden.
Og sånn er de to bedeneOg her er muren der jeg har laget bed og plantet røde klatreroser i dag:) Håper de vil klatre på muren etter hvert, og at det kan bli fint.

Yess, det var det for denne gang...Nå skal jeg tenke litt på hva jeg skal sende den hemmelige vennen min:)

2 fortryllende kommentarer:

Anonym sa...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonym sa...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...