22 mars 2011

3 år i dag...
Tenke seg til at det allerede har gått TRE år siden vi fikk vår lille prinsesse!!! Jeg Skjønner ikke helt hvor den tiden har blitt av?Men for noen hærlige tre år det har vært! Det skjer nye ting hver eneste dag, og det gjelder å stoppe litt opp i hverdagen, sånn at man får dem med seg. Prinsessa har gått fra å være et bittelite nøste på 3160g, til å bli en stor og flott lita jente. Hun lærer seg stadig noe nytt, og vil gjerne vise oss alt. Hun prater som en foss, og hopper og spretter. Man kan ikke bli annet en rørt i sitt mammahjerte, når en tenker på hvor utrolig heldig vi har vært som har fått ei så hærlig jente!

Prinsessa fikk starte dagen med pakke på senga (vi hadde spart en, siden vi hadde bursdagsfest her på søndag), og muffins med lys å blåse ut. Hun hadde også med seg et helt brett med muffins med råååsa og rød glasur (begynner å bli "dreven" på muffins nå gitt) i barnehagen, og hun hadde fått være midtpunktet hele dagen (i morgen er det et annet barn som har bursdag, så det blir mye kaker og morro der for tiden). Krone fikk hun også, og var sååå stolt av den! Så dro vi å spiste på "jestujang" som hun så fint kaller det. Det ble nudler (eller pasta som alt som ligner på spagetthi heter hos oss) til prinsessa - etter eget ønske, og sushi på mammadamen og pappamannen, og det var så koselig! Planen var egentlig å gå på en tidlig kino, men så gikk det ingen filmer som passet, så da fikk vi improvisere litt.

Nei, nå skal jeg se om fruene er på i kveld, og se om pappamannen har spist opp alle kakene...hihi!

Fortryllende flott aften alle sammen!

1 fortryllende kommentarer:

house of hopen sa...

Å, tenk at vesla har blitt 3 år allerede! Tida flyr... Jeg husker så godt da vi traff hverandre på barseltreff hos husflidslaget. Det er da ikke lenge siden? Nurkene lå på gulvet og koste seg og vi mammane skravlet og hadde det så fiiiiiiiiint. Ja, der begynte faktisk vår vennskap og TAKK for DET!
Herlig:)

Stor klem og igjen, grattis med søte lille/store prinsessa.

Beste hilsen fra Solveig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...