27 mars 2011

Prinsesse & mammaprosjekt

I dag (og litt i går) har mammadamen og prinsessebarnet laget teppe som hun kan ha når hun skal sove i barnehagen. Nå blir det jo mindre og mindre soving der fremover, så vi laget et som hun kan bruke hvorsomhelst. Her har jeg gått løs på den (uendelige) haugen med fleecerester jeg har etter andre ting jeg har laget, og klippet ut masse kvadrater av disse. Når disse var sydd sammen klippet jeg noen remser i samme bredde som kvadratene og sydde rundt som avsluttning. Mens jeg sydde satte jeg prinsessa til å tegne med tekstiltusj på hvite stoffbiter som jeg hadde lippet i passelig størrelse. Disse sydde jeg på litt her og der på teppet, før jeg sydde sammen forsiden og baksiden.

Nå har teppet hatt en runde i vaskemaskin og tørketrommel, så nå kan ei stolt prinsesse ha med selvlaget (med litt assistanse da) koseteppe i barnehagen i morra. Syns det er så morro å ta henne med ned i sykroken. Hun følger med, og hjelper til. I dag ville hun hjelpe til med å føre stoffet inn når jeg sydde, og da måtte jeg vise henne den gamle (men kjempegode) symaskinen min som bare står og venter på henne, og fortalte at DEN, den skulle hun få og få lov å bruke bare hun blir litt større. Dere kan tro det var to lyne som lyste opp og så forventningsfullt på meg. Hærlig!!!

Nei, nå er det natt her!

Night night ppl!

1 fortryllende kommentarer:

Smarie sa...

Nyydelig teppe ;o)) Koselig at prinsessen kan være med på sånne prosekter. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, og gode tips ang symaskin.

Ligger en hyggelig overraskelse til deg i bloggen min ;o) Plukk den opp om du ønsker;o) Ønsker deg en flott dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...