09 mars 2011

Står verden til påske nå tro???

Bildet er det pappamannen som har tatt, og han har derfor også Copyright på dette!
Ja, du leste riktig! Jeg har nemlig kjøpt meg ski, og har vært ute på skitur i dag! Sist jeg hadde ski på beina (det er så lenge siden at jeg ikke riktg husker når, men jeg slutta egentlig med denslags på barneskolen tror jeg), tenkte jeg med meg selv at neste gang det skal ski på disse beina, det blir "when hell freeze over"...Men, så har man jo en skiglad pappamann her i huset, og en prinsesse med søte små rååååsa langrennsski som hun gjerne vil ut å gå på, og da er det jo litt kjedelig for mammadamen å ikke fått vært med da. Så, jeg har altså gått til anskaffelse av et par neongule langrennski med matchende sko (DET var faktisk HELT tilfeldig) og staver da. Og vet dere hva!?! Det var ikke så ille??? Jeg grua meg godt i forkant, og så for meg at jeg lå i en vase nederst i bakkene, men dissa nye skiene var litt annerledes enn sånne som jeg er vant med. De var LETTE!!! Og så sklei de ikke bakover (må innrømme at de ikke sklei så godt fremover heller til tider, men det var fordi det var nullføre og vanskelig å smøre med riktig i følge pappamannen - som også er husets smører), og DET var jo fint i oppoverbakkene. Sånn foreløpig, så trives jeg nok best der det er oppkjørte spor, for jeg ble litt vinglete og litt sånn "bambie på isen"-aktig når det kom felter uten spor (hvorfor gjør de spnnt da???), men alt i alt, må jeg si meg fornøyd!

Nå med bildebevis....faktisk...hihi!

Ønsker alle sammen en fortræyllende flott natt!
Sweet dreams...

2 fortryllende kommentarer:

Trine sa...

Veldig bra Ann-Sissel! Ski er hærlig. Jeg sliter litt med en fot, pt.... så lite skigåing. Men jeg kjøpte nye skistøvler for 1 mnd siden. Utstyret er viktig ;)

Ingrid sa...

Så koselig bilde av deg.. det er faktisk utrolig godt å gå på ski... bare man blir vant til å bli støl de første dagene ;)
Og med det været her er det ennå mange skidager å ta av ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...