12 april 2011

Endelig kan jeg avsløre hemmeligheten!!!!

Boken utgis på Motor Forlag. http://motorforlag.no/
En gang i fjor vår fikk jeg mail fra en hyggelig dame, som lurte på om de kunne ha med en av mine kjolemønstre i en ny bok som skulle komme. Og det ville jeg jo. Så jeg finpusset mønster, laget sybeskrivelse (JEG tenger jo ikke sybeskrivelse, for jeg har jo laget hele sullamitten, så det var en liten nøtt å måtte sette seg ned å skrive hvordan andre skulle kunne gjøre det etter meg. Men den ble bra til slutt), og sydde to kjoler som kunne brukes i boken. Må jo bare innrømme at det er skikkelig stas å bli spurt om noe sånt, og jeg har da gått og ruget på denne hemmeligehten frem til nå. Så jeg kan bare si at det er skikkelig digg å slippe nyheten om at JEG BLIR PUBLISERT...Eller, et av mine mønstre og kjoler da;). Hadde nok vært litt mer skeptisk om det var JEG som skulle i bokform kan jeg bare si, men det var det da heldigvis ikke.

Her er litt info om boken, som forlaget har lagt ut på sin Facebook-side:
Bli inspirert av Norges flinkeste hobbybloggere!
I denne boken får du over 40 spennende oppskrifter fra Norges flinkeste sybloggere. Boken inneholder oppskrifter på alt fra voksenklær, vesker og hjemmeinteriør til babyutstyr og barnetøy. Med syskolen og mønsterarket som følger med boken, har du alt du trenger for å sette i gang!
Utkommer 28. april. Kr 299,-Her er link til innlegget jeg hadde om dette i september 2010, der jeg la ut en liten teaser på at disse kjolene skulle få være med på noe hemmelig og noe morsomt. Og det skulle de jo;)

Nei, i dag er det tirsdag, og det betyr at fruene er på skjermen igjen. Finfin tirsdagskveld dere!

3 fortryllende kommentarer:

mamma i nord sa...

Å så gøy.

Kjolene dine er superfine.
Så det er jo flott att andre får ta del i mønsteret ditt.

Gratulere med publiseringen.

Ingrid Helene sa...

KNALL gøy!!!!
Den boken må jeg kjøpe :)

house of hopen sa...

Åh, så herlige kjoler!
Jeg må bare si GRATTIS...
Spørs om ikke den boka kommer til å havne i bokhylla mi gitt...

Vi må sees en dag, hva med fredag?

Klem fra Solveig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...