09 april 2011

For en hææærlig dag!!!

Hærlig ikke sant!!! kan jo ikke annet enn å bare glede seg til det blir temperaturer nok til å faktisk BADE her!!!
Idyll

I dag har jeg og prinsessa kosa oss MAX! Hærlig vær, der gradestokken i bilen viste hele 15 (FEMTEN) pluss!!! Først ble det playdate med en liten venninde, der barna fikk leke, race rundt på trehjulingene sine, klatre, huske og le - og vi mammaene - jo vi fikk skravla (og takk lov for det!)

Så tenkte denne mammadamen at prinsessa kanskje ville soven en dupp, så vi dro hjem, luncha litt og satte oss i bilen med rettning en av de lokale strendene. Jeg ville se om det var mye snø igjen, for jeg har nemlig  planlagt en fotoshoot akkurat her, men har venta på at snøen skulle gå. Og, her var det ikke en snøflekk igjen gitt! Sett på makan! Sååå nydelig, med akkurat passe med folk.

Så her kosa vi oss lenge, prinsessa og jeg. Jeg fikk knipsa tett på åtte hundre!!! bilder i dag, så jeg sitter egentlig og redigerer og sletter de som skal slettes (ikke alle ble like fine, og jeg sletter dem som ligner for mye på hverandre). Prinsessene er godt representert, men det er også en del bilder som inngår i min mappe "egne prosjekter",  som jeg har en plan med etterhvert (den som venter får se).

Kommer nok flere bilder etterhvert her, men nå får jeg komme meg inn i mørkerommet igjen;)

Finfin lørdag dere!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe 

3 fortryllende kommentarer:

Trine sa...

Er dette Hvalstrand idag?? Så flott! Ja det har vært fantastico idag. Og vi kan jo bare håpe det fortsetter! Solvarm klem

maanebarnet sa...

Ja, det er jo såååå fint der nede!!!
Satser på maaaange sånne her dager fremover. Skikkelig hærlig!

marita sa...

Så fint det ser ut der! :) Håpa vi får sjå noken av bildene du tok idag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...