10 oktober 2011
Denne helgen har vært veldig sosial og velidgi koselig! PÅ søndag dro jeg og prinsessa til Losby Besøksgård og traff en god veninne av meg. Det var alt for lenge siden vi hadde sett hverandre, så det var så koselig å sees igjen. Prinsessa fikk hilse på alle dyrene på gården, og ponniridninga var verdt hver en krone!!!! Da jeg fikk se ansitsuttrykket til prinsessebarnet, så  strålte hun som ei sol oppå hesten, og ville ikke ned igjen - arvelig tro?

Har ikke så mye bloggetid denne uken - masse masse bilder som skal redigeres ferdig og sendes ut til kunder, samt noen grafiske oppdrag som er på timeplanen. Så, dere får kose dere med disse koselige dyrene så lenge til vi bloges igjen. (Den geita var bare SÅ kjælen og tam...helt hærlig å komme til et sted med så rolige og avbalanserte dyr).

Fortryllende fin uke til alle sammen!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...