09 oktober 2011

Verdens beste Herman!


I dag har vi hatt besøk av verdens beste Herman og familien hans. Mammaen og pappaen til Herman (og Tintin i bakgrunnen) er gode venner av mammadamen. Men, siden mammadamen, pappamannen og prinsessebarnet flytta fra Tønsberg for noen år siden, har vi ikke fått møttes så ofte som mana skulle ønske. Så derfor var gjensysnsgleden stor da de kom inn porten her i dag tidlig. Vi fikk gått oss en hærlig tur (om enn i ganske sur vind - tror ikke kong vinter er så kjempelangt unna altså), og jeg hadde (som vanlig) kamera på slep. Fikk tatt masse koselige bilder på turen, og ungene koste seg max i klatrestativ, leke og huske på en av nærområdets finfine lekeplasser.

Takk for en hærlig dag!

I morgen håper vi på fint vær, for da går turen til Losby. Har ikke vært der før, men da skal vi også trreffe venner som vi ikke har fått sett på en stund, og jeg gleder meg! En sosial og veldig koselig helg dette med andre ord;).

Fortryllende fin helg til alle dere også!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...