30 oktober 2011

De er små, de er blå, og de er veldig veldig søte..


OIOIO! FOR en film!!!Jeg lo, pappamannen lo, og sist men ikke minst - prinsessebarnet var helt trollbundet og gapskrattet innimellom igjennom hele filmen. Elsker når man finner filmer som er morsomme for både liten og stor!

Som dere skjønner, i dag gikk turen til kinosalen. Etter en rask kikk på programmet, endte vi da med Smurfene. For en hærlig film! Kan virkelig anbefale denne - egentlig for dem uten barn også. Andre gang vi dro på 3D film også. Og nå hadde endelig kinoen i Sandvika fått inn briller for barn, så da fikk prinsessa også fullt utbytte av 3D-effekten. Jeeei!

Fortsatt fortryllende fin søndag alle sammen!

PS! De gamle Iphonenen er vikrelig ikke det helt store å fotografere inne med, men bilder blir det jo...på et vis...Men har sagt at jeg oppgraderer ikke før jeg virkelig MÅ, så det så;)
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved. Smurfebildet og logoen er googlet.

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...