17 februar 2012

Bestemor skogmus - in action.


I morrest før vi skulle avsted til barnehagen, måtte vi jo bare ta noen bilder av kostymet og vår nydelige bestemor skogmus. Vet ikke hvem som var mest spent i dag tidlig da hun våknet jeg. Heldigvis falt alt i smak hos den unge håpefulle, og hun var egentlig mest klar for å komme seg avgårde på "disco" som hun kaller det, og var egentlig ikke superklar for mammas mas om fotosession. Hihi! Men, vi fikk nå noen bilder.

Ble skikkelig fornøyd med hele settet, men spesiellt med jakken, som jeg egentlig tegna og sydde ganske så på gefülen. Fikk brukt rynkeføtter på både symaskin og overlock, knappehullsfunksjon og en hel del andre tekninske sømkunnskaper, og det var skikkelig artig å ha noen timer for seg selv nedi sykroken igjen. Håper at det ikke skal gå vinter og vår før neste gang jeg får tid til mer lek der nede.

Her kan du lese om hvor jeg hentet inspirasjon til kostymet og her er litt fra prossessen det var å lage det.

Lager du kostymer og sånntno selv?

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.

4 fortryllende kommentarer:

Roissy sa...

Så flink du er Ann Sissel :) Hun var nydelig i kostymet sitt og bildene er veldig fine <3
Roissy

May Britt sa...

Så flink du er hun er jo skjønn

Gekko sa...

For et herlig og forseggjort kostyme! :-)

maanebarnet sa...

Tusen takk dere!Kosa meg skikkelig når jeg laget kostymet. Og ja, prinsessa er den skjønneste;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...