09 februar 2012

I dag har jeg gjort noe morro!I dag har jeg vært ute på oppdrag for Kulinariske Steder og tatt bilder av matmessen de holdt på Sporten i Holmenkollen. Kan vel ikke si annet en at jeg må ha verdens beste jobb. Ikke bare får jeg ta bilder av nydelig og veldig veldig god mat, men jeg får samtidig muligheten til å treffe veldig mange, veldig koselige mennesker. Kan det bli bedre!

Her er en bitteliten smakebit av dagens fotografering, og om litt kommer resten av bildene på websiden min. Holmenkollen viste seg fra sin beste side i dag, med seks blå og strålende solskinn. Det gir også veldig bra lysforhold inne, så jeg kunne bruke det naturlige lyset som var på de fleste bildene. Hærlig!

Hvis du trenger bilder til din bedrift tar jeg gjerne oppdraget. Enten du vil ha bilder av arrangementer, av produkter eller av de ansatte, så kan jeg helt sikkert hjelpe deg. Bare ta kontakt.

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.

3 fortryllende kommentarer:

vår lille verden sa...

Så fantastiske matbilder!
Hørlig jobb ja og hadde nok blitt exsta sulten om jeg hadde hatt disse gourmet bitene foran meg!
klem

I en Sving sa...

Så moro med et så smakfullt oppdrag. Bildene ble supre og man kan aldri bli for glad for godt lys :)

maanebarnet sa...

Tusen takk dere!
I en sving: Ja, godt lys er det beste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...