29 desember 2010

Så stille det ble....

Bildet er lånt fra http://www.nilsonshoes.com/
I dag har jeg og prinsessa vært på toget med morfar og mimmi, og etter det dro vi på storsenteret en tur for å spise litt. Det ble sushi og nuddelsuppe på jentene i dag, og prinsessa har virkelig fått sansen for de sushibitene med ris og sånn "tang" (er det det som er maki tro??). Har i grunn ikke store peilinga på Sushi, men godt er det i allefall uansett hva jeg bestiller. Nudelsuppen var også veldig god, med kylling og masse annet morro oppi. Så om du er på Sandvika Storsenter, så kan jeg faktisk si at jeg likte maten på den bittelille sushiresturanten i gangen mellom en gamle og den nye delen. Mener det er Bambus den heter, men husker ikke i farta.

Og på vei til bilen, så måtte vi jo bare svippe innom Nilfon, for der var salget startet, og jeg trengte jo egentlig et par nye sko. Har sett på denne modellen lenge, for jeg syns den er klinkekul, men så er det meg og høye hæler da...ikke den beste komboen. Men, så sto nå disse skjønnhetene i hylla da, og jeg tenkte at jeg kunne jo bare prøve da, sånn bare for å se åssen de så ut i det minste....Og jaggu var de ikke GODE å ha på også!!! Det er egentlig ganske høy hæl på disse, men tror det må være sålen av rågummi med kilefasong som gjør det, for det er nesten som å gå på vanlige flate sko....Så dere kan jo tenke dere resten selv...skoa ble med hjem de, og skal strax imprigneres så de er klar for en liten promenad i morgen;) hihi!


Da vi kom hjem, var det blitt ganske sent, og det var bare å få prinsessa i seng her, men jeg legger merke til, nå her jeg sitter på kontoret, at så stille det ble! Vi har hatt besøk (overnattingsgjester) de siste par ukene, så vi har lissom blitt vant med litt liv og røre i heimen, og nå er det lissom bare helt tyst! Helt merkelig, og litt deilig (selv om det er superkoselig med besøk - miforstå meg rett!!!). Så nå skal jeg ned å ha meg en skive, imprignere nyskoa og rydde litt før det er kvelden her.

Finfin aften godtfolk!

3 fortryllende kommentarer:

Fru R. sa...

Hei
Så kjekt at du ble min følger. Skoene er flotte, jeg har svarte med kilehæl, et godt alternativ for oss som ikke klarer å gå på høye hæler.
Ha en fin dag!

house of hopen sa...

Heisann snuppa!

Herlig skokupp du har gjort, de var FINE!!!
Du har helt rett, den deilige sushi-restauranten heter Bambus, og den kan som du sier ANBEFALES! Friske fine og gode råvarer og søte jenter bak disken:)

Klem fra Solveig

maanebarnet sa...

Alltid morro finne nye blogger å lese syns jeg, og din var fin Fru.R, så jeg gleder meg til p følge blogginga di!

Solveig: ja, ikke sant! Elsker dem! Passer finfint til kjolene mine også;). Og den suhien! To die for...eller, nesten da...yummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...