09 desember 2011

Blogging kan være en sosial sport!Desember blir visst en sosial måned for min del, for nå står plutselig kafebesøk, veninnetreff, symøte (egentlig skravlekveld med koselige nabodamer) og bloggetreff på plakaten foremover. Og i går kveld var jeg ute på vift sammen med trivelige medbloggere.

Fikk en melding noen dager før, om jeg hadde lyst å bli med, og jeg er ikke vanskelig å be jeg. Så, litt før T-banen skulle gå i går troppa jeg opp på døra til Bonka Rakka (ja, dette var avtalt på forhånd altså), for hun måtte vise vei - håpløs på å finne veien som jeg er. Turen gikk til Villa Paradisio på Grunerløkka, der vi ble stående i kø i døra litt før de hadde bordet vårt klart.

Mens vi sto i døra, kom det ei dame som jeg syns jeg kjente igjen, men var sannelig ikke sikker (jeg pleier jo å kjenne igjen folk jeg egentlig ikke kjenner jeg, så det var jo ikke noe nytt i seg selv - mulig jeg leser for mange blogger;)). Damen smilte og sa hei, og jeg - litt lettere forfjamset (KJENNER jeg denne damen????) fikk mumlet ut et bittelite hei tilbake. Haha! Så viste det seg at den blide damen som jeg trodde jeg kjente, men som jeg ikke kjente, men som jeg jo visste hvem var uten å vite hvem hun er, var Pia. Ja ja, sånn kan det gå! Var ikke meningen å ikke kjenne deg igjen Pia;)!

Etterhvert fant vi Fru.Storlien, som satt og ventet på oss i baren, og vi fikk oss et bord. Skravla var i gang, og etterhvert tilkom ReVinyl og Innerst i Veien også. Surresilje, dukket også opp etterhvert, og da var gjengen samlet. Vi fikk bestillt oss noe mat - de andre pizzaer - jeg noe salatgreier med and på toppen. Kjente jeg var litt misunnelig på de pizzaene, for de så innmari gode ut, men glutenintolerant som jeg er, fikk jeg nøye meg med brødfritt i dag også. Maten var veldig god, men oppkutta eple og gulerot med litt kjøtt på topp var ikke helt nok for å mette denne magen (jeg HADDE faktisk forventet meg LITT mere mat). Så jeg gikk for en dessert også. Jeg er jo litt forsiktig med sjokoladen, men her trådte jeg til. Med sjokoladekake og greier. Damen sa den var glutenfri, og hvor ofte kommer jeg over DET lissom!!! Glutefri sjokoladekake!!! Og DEN var god altså!!! Yum! Tror jeg kan dra tilbake til paradis kun for kaka jeg!

Så, hvordan VAR det egentlig å dra på "blind date" med bloggedamer jeg bare har lest om på nett da??? KJEMPEKOSELIG!!!! Rett og slett. Intet mer, intet mindre! Jeg kosa meg glugg, og da vi satt på trikken på vei hjem og oppdaget at klokka nærmet seg farlig vedlig seint, kunne man konkludere med at dette hadde vært en veldig trivelig kveld. Det var veldig koselig å treffe damene bak bloggene, skravla gikk løst og hele tiden.

Så, tusen takk damer! For en fortryllende fin aften på vift!
Hvis du ikke har besøkt bloggene til disse damene, kan jeg anbefale en tur innom. Noen tryller frem de lekreste ting og andre skriver så drivende godt at man av og til må holde seg fast i bordet så man ikke triller av stolen i mellom latterkulene.

Nei, nå skal jeg komme  meg i siget her. Har tatt meg noen timer fri denne fredagen og skal treffe en veninne fra videregående. Gleder meg, for jeg har ikke sett henne på ÅR OG DAG, så det blir gøy å sees igjen.

Finfin fredag alle sammen!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.

2 fortryllende kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

:-) Veldig enig! Ha en super helg.

Pia sa...

Synes det ble lite "live" blogging fra deg - vi andre blogget jo som gale...;)
Hyggelig å møte deg - føler jeg har "kjent" deg lenge, og det var artig å møte deg i virkeligheten:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...