25 desember 2011

Riktig God Jul!!!

Prinsessa har foreviget pekkerkakehuset, og noen av nissene. Man får et litt annet perspektiv på ting når man er bare snart fire år. Litt sånn nedenfra og opp faktisk. Mammahjertet gleder seg!!!
Da er gavene pakket opp, og julefreden har fullstendig inntatt VillaVillakulla. Vi koser oss og nyter å ha litt fri sammen, og i dag oppdaget prinsessebarnet hvordan man trakterer det lille kameraet. Ikke de store speilreflexene - de kan vi ikke låne bort for lek, for de er jo tross alt arbeidsverktøyene mine, men lille-Olympusen er perfekt for henne å test og leke med. Den tåler både vann og å falle i gulvet, så den er det trygt å la et lite prinsessebarn på snart fire få utforske fotografiets verden med. Og gjett om mammahjertet gledet seg!!!

Og, vi fikk en hel sofa til jul. Møbelbutikken var fantastiske, og sendte oss en ny, og hun damen jeg snakket om i forrige innlegg var altså bare trivelig hele veien (selv om JEG var litt frustrert innimellom). Så, etter litt om og men, kom vi nå i orden og fikk en hærlig julefeiring på julekvelden. Nå skal de få fridagene vi har nytes, og noen av oss må jobbe litt innimellom jul og nyttår. Så er vi klare og fullt oppladet til et splitte nytt år med nye muligheter og forhåpentligvis masse morro!

Fortsatt fortryllende fin romjul, og så blogger jeg kanskje igjen før vi ringer inn et nytt år....

OBS! Bildet skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © A.M Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © A.M Holthe All rights reserved.

1 fortryllende kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det et moro med bilder tatt av de små, de har gjerne et annet perspektiv. Godt det løste seg med sofaen. Fortsatt gooood juuuul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...