20 november 2011

Besøk i blåfjell og tur i skog og mark


I helga har vi bare kosa oss. Rett og slett. På lørdagen tok vi turen til Blåfjell, der de jaktet på et magisk horn som styrer været. Praktisk innrettning om man bruker den med vett, ikke fullt så praktisk når den brukes med uvett (kan den som har stjålet hornet blåsen en bitteliten kald vind igjen, sånn at vi får novemberfjonene tilbake - det ble nemlig helt bart her igjen på fredag, og jeg syns det var ganske koselig med frost og hvitdekket mark). utrolig fin famlilefim, og vi koste oss igjennom hele filmen alle tre. Morsomme 3D effekter og en fantastisk rolletolkning av Thoralf Maurstad som Mosetussen. Mammadamen har latt strikkepinnene fått kjørt seg på kveldene denne uka, for prinsessebarnet måtte jo ha blånisselue når vi skulle å besøke blånissene. Etter at bildet er tatt lagde jeg en brettekant, så ble passformen strax så mye bedre. Så da ble det både film og lue på prinsessa denne helgen.

I dag dro vi på skogtur igjen. Lommedalen var destinasjon denne helgen også (vi har funnet et koselig sted som vi elsker å dra til), også denne gang med gode venner. Bål ble fyrt, og en fantastisk hærlig stemning var det der i dag, med tåka hengende tykk over vannet. Louis syns det var litt vått, til tross for både ullgenser og frakk. Så han fant et par bein og sto og varma seg litt ved bålet. Deilige deilige søndagen!

Hadde bare med lille-Olympusen (Olympus ToughTG-810 - hvis du nå skulle sitte der og lure), og jeg savnet 7D´en bittelitt i dag må jeg innrømme. Men, lilleolympusen har vi for en grunn, og det er rett og slett fordi den er liten. Så den passer perfekt i enhver jakkelomme, sekk eller veske. Når man er vant med speilrefleks og toppobjektiver å jobbe med til vanlig er det alltid litt "nedtur" så skulle kjøre kompaktkamera, men disse ble ikke så aller værst egentlig. Og, det er ikke alltid man faktisk T R E N G E R  speireflekskvalitet på bildene heler da. Alt har sin egen sjarm. Så må jeg jo få legge til at jeg er veldig fornøyd med lilleolympusen vår da. Den er praktisk fordi den tåler en trøkk og så er den vantett. Så den kan praktisk talt være med over alt.


Hva har du gjort i helgen da? Noe spennende?

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.

0 fortryllende kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...