22 juni 2011

Hurra!


Nå nærmer jeg meg virkelig "midten av trettiårene" med skikkelige syvmilssteg her. Og vet dere hva, det er helt greit. Faktisk! Jeg liker tredveårene, like godt som jeg likte tyveårene. Det er nok noe i dette med at "hver alder har sin sjarm", og at "man er ikke eldre enn hva man føler seg". Av og til er man som en ungfole som spretter rundt, proppet med energi, og alt går som en lek, og andre ganger er MYE eldre, rett og slett fordi "det bare er en SÅNN dag". Jeg liker nok best den delen med ungfolen, men av og til er det også deilig å bare kunne ta livet litt med ro og stoppe opp og "lukte litt på blomstene".

Peoner er min favorittblomst av alle blomstene på denne tiden av året. i hagen vår står det en hel liten samling av disse, men den jeg liker best er nok denne rosa her. Min farmor hadde maken i sin hage (det bare må være den samme, for den både ser og lukter som farmor sin), og jeg husker at jeg alltid måtte bort og lukte på og beundre disse skjønne blomstene som sto og åyntet opp i hagen hennes. En gang i blandt, så fikk jeg lov til å plukke en. Men bare EN. De var litt dyrebare disse fantastiske fine blomstene. Og det kan jeg godt skjønne. Her og er det strengt forbudt å plukke disse (alle andre blomster i hagen er fritt villt for treåringen, men ikke disse altså!), for jeg går og gleder meg over knoppene som vokser og blir større og større for hver dag som går, helt til de plutselig slår ut i full bloms og blir til mine "hagediamanter".  Da kan jeg finne på å plukke inn en eller tre, sånn at de kan pynte litt opp inne, men helst syns jeg de er finest ute på stilken sin.

Jeg lurer på om disse hærlige knoppene, som jeg har gått å tittet på og puslet med i ukesvis nå, skal springe ut i dag. Det hadde vært litt av en bursdagspresang! Skal ut å titte på den strax, og så får vi se. Må jeg vente litt til, eller kan jeg ha en på bordet i dag? Spennende!

Fortryllende finfin onsdag alle sammen!

2 fortryllende kommentarer:

Bringebær sa...

Gratulerer med dagen kreative du! Håper den er eller var eller blir strålende :D

maanebarnet sa...

Tusen takk! Hadde en kjempekoselig dag i går;.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...